2017. november 16., csütörtök

MÜK és orvoshoz

Még jó, hogy eszembe jutott, hogy ellenőrizzem a MÜK-jelentkezés időpontját, mert a holnapi dátum rémlett. Nem, ma kell jelentkeznem. Mázlim van, hogy megnéztem!
Mivel megkaptam múltkor az elektronikus kapcsolattartásra, ill. jelentkezésre a lehetőséget, újra áttanulmányoztam a két aláírt papírt, és fél 12 körül megcsináltam a jelentkezést mindenféle adattal, az iratok ügyfélszámával, ügyintéző nevével stb., valamint nyilatkoztam, hogy körülményeimben lényegi változás nem történt, és elküldtem.

Kedves sms érkezett egy több hetes ajándékrendelésemről -- mely holnapra volt visszaigazolva, hiszen készíteni kellett --, hogy átadták a futárnak. Csakhogy erről nem fogok tudni itt írni semmilyen konkrétumot, vagy pláne fényképet feltenni az ajándékátadásig! Nehéz lesz megállni...

Szilviék elmentek kora délután az iskolába leckét kérdezni, hiszen holnap nem lesz tanítás. Utána postára mentek, 2 csekkbefizetést bíztam rá; valamint a Lidlbe mentek vásárolni.

Én is összeszedtem magam, és 3 körül elindultam az orvosi rendelőbe. Már olyan szürkület volt, hogy itthon szinte villanyt kellett gyújtani...
Előtte felhívtam anyámat, és átismételtük, milyen gyógyszereket is írassak ki, továbbá melyiket és mennyit váltsak ki.
Nem sokat ücsörögtem a váróban, bár voltak rendesen, mindenesetre kijött Juditka, így odaadtam anyám felírandó gyógyszereinek listáját, valamint a radiológiai zárójelentésemet. Várakozás alatt egy korombeli hölggyel társalogtam, akivel tudom, hogy régebben már valahol beszélgettünk... de sajnos, annyi mindenkivel beszélgettem orvosi rendelőkben ebben az évben, hogy nem jutott mostanáig sem eszembe, hogy vajon vele hol is. Mindenesetre azonnal rám köszönt tegezve, tehát biztos, hogy nem tévedés.:) Úgy két hete tudom, hogy mikor sugárról jöttem a 22-esen hazafelé, ugyanő rám köszönt, csak távol ültünk egymástól -- már akkor is gondolkoztam, hogy honnan is ismerős. Leginkább szerintem ugyaninnen.
Nem kellett bemennem, Juditka hamarosan kihozta a recepteket. Egy Betaloc ZOK-ot kiváltottam, ez a legfontosabb, a többiből van. Majd Daninak odaadom ezt és a recepteket is, és elviszi hozzá. Ha a többi recept esedékes lesz, azokat majd öcsém váltja ki neki apránként.

Bementem a 100-as boltba. Vettem két kicsi színes képkeretet, tusfürdőt, csokit, valamint egy zacskónyi (6 db) aprócsipeszes baglyot.

Szilviék még előttem értek haza, nagyban rántottáztak.
Fél 5 körül érkezett a MÜK-tól mél, melyben tudomásul vették a jelentkezésemet, és közölték a következő jelenés időpontját: 2018. 02. 14. Hurrá, idén nagyjából az ominózus mammográfiám időpontja ez volt!
István telefonált, Danival cseteltem, megnéztem a tegnapi Elifet.
Este pedig Ázsia és BK.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése