2017. november 13., hétfő

Vegyes hétfő


Szilvinek
 nagyon boldog névnapot kívánok!
Isten éltesse!:)



* * *

Dani fél 1 körül jött. Bepakoltunk a hátizsákjába anyámféle dobozokat, üvegeket, pitliket. Küldtem neki (anyámnak) 6 DM-es tálkás macskakaját Haramia készletéből, olyanokat, melyeket a kismacska "háttérbe helyez".:)) Szerintem azoknak a cicáknak mennyei manna lesz. Persze összejött egy jó adag száraz kenyér is.
Dani is vitte a nála lévő ottani dobozokat, meg pár dolgot, melyeket anyám kért tőle, hogy vegyen neki.
Egyúttal felköszöntötte Szilvit névnapja alkalmából, majd elbiciklizett anyámhoz.
Postafordultával jött is vissza, és hozott pulykaszárnyból, sertéscsontból készült levest, zöldséggel, főtt hússal; külön saját reszelt tésztát, hogy főzzem be vele. Aztán kaptunk egy-egy jó darab diós és túrós bejglit. Ezekből Dani is kapott külön.
Én és Szilvi kaptunk még 1-1 üveg madártejet is.
Ezzel Dani hazahúzott és ment dolgozni.
Befőztem a húslevest, és ezt ettem ebédre is, vacsorára is...
A főtt pulykaszárnytővel Haramia is jól járt, mert 2 napra meg van oldva a kajája.:)

Ezután kézbe vettem a gránátalma-koncentrátumos ügyet. Ez egy antioxidáns koncentrátum, mely gazdag fenolvegyületekben, melyek sejtszinten hasznosulnak.
Már régebben akartam rendelni, csak ez a mindennapos menés nehézkessé tette volna a futáros kézbesítést, mármint hogy otthon talál-e vagy sem. Így inkább kivártam, míg nem kell mennem sehova folyton.
Most megrendeltem; olyan akció van, hogy kettőt fizetek és hármat kapok. (Na persze ötöt is lehet fizetni és akkor tízet kap az ember... de hát ennek elég "konkrét" ára lenne...)
Rendelés egyenes következményeként utaltam is az árat.
Csak jót hallani és olvasni a gránátalmáról, ezt a sugár alatt is többekkel kibeszéltük. Van, aki már régebben fogyasztja és érzi is a jó hatását. Érdemes kipróbálni, és kúraszerűen inni. Erősíti az immunrendszert, és aki ennyire kipurcant, mint én, annak mindenképpen kellene egyébként is valami erősítő.
Azonnal megjött egy részletes gépi megrendelés és számlarészletező, valamint hogy melyik futárcég fogja szállítani.
Késő éjszaka már a futárcégtől jött mél, miszerint holnap már érkezik is a cucc.

Szilvi 4-kor elhozta az iskolából Bencét, körülötte előkészítette a szükségeseket, és vissza is ment fogadóórára. Sok minden volt a begyében, teljesen értelmetlen és indokolatlan dolgok (szabályok, szankciók) vannak az iskolában, de legalábbis ebben az osztályban.
Ám mivel utolsónak tudott bemenni a szülők közül, pont rá már nem maradt elég idő, így nagyon kevés problémát tudott megbeszélni.
Szegény annyira stresszelt ezen már azóta is, hogy megtudta a fogadóórát, hogy másra sem tudott koncentrálni, listát írt a problémákról, oktatásügyi szabályzatokat keresett és másolt ki, de kevés dologra hagytak neki időt.
A stressz úgy igénybe vette szellemileg, hogy ami nem szokott nála előfordulni, már 8-9 között bealudt a gyerekkel együtt.

22.10-kor kezdődött a BK, csakhogy még belefér a napba! Ezt megnéztem, illetve Dani jött pont a szünetében, hogy elvigye a tiszta ruhás zsákját.
Tegnap végre elkezdtem pótolni újra a blogot, mert megint már másfél héttel le voltam maradva. Most végre utolértem magam...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése