2017. november 18., szombat

Esős szombat

Tegnap megtudtam, hogy Debrecenbe érkezett a nap folyamán a Hajléktalan Jézus szobor, és hétvégén lesz nálunk. Ma a főtéren lesz látható, 10-től programok, beszédek lesznek; estére elviszik a Szent Annához, és holnap pedig a székesegyház előtt lesz kiállítva.
Így ma arra készültem, hogy felmegyek megnézni.
El is készültem, egész délelőtt itt ültem "gálában", várva, hogy az egész napos esőzés kicsit hátha megszűnne. Nem esett nagyon, de folyamatosan. És olyan sötét volt, hogy nappal is villanyt kellett gyújtani, ha látni akartunk. Aztán úgy 1 órakor úgy döntöttem, hogy ez a nap már, úgy látszik, ilyen, holnap hátha nagyobb szerencsém lesz. Így nincs értelme... esernyőzni, aztán meg bénázás a fotózással, semmi élvezhető nincs a programban. Tehát visszavedlettem itthonosra.:)

Főztem csirkecomb- és -lábpörköltet, Haramia nagy örömére. Sörétet is főztem hozzá, magamhoz képest "bepakoltam"...;-)
Ezután megnéztem a tegnapi Elifet, valamint a Mielőtt felkel a Nap c. amerikai-osztrák-svájci romantikus filmdrámát, mely azóta már háromrészes film. Engem nagyon megfogott.

Este az X-frakció 14. részét, azaz a 6. élőadást néztem végig, jövő héten már döntő lesz.
Ma az utolsó négyes versenyzett, és innen már a három döntős megy tovább. Ők tényleg nagyon jók, bármelyiknek esélye van nyerni.

Még nem volt kedvem aludni, úgyhogy csodálkozva láttam, hogy a ma esti Ázsia már fent van a neten videón (múlt héten csak másnap tudtam előhalászni). Nyilván ütközött volna az X-frakcióval, tehát így később nézhető meg; de ha már fent volt, így legalább reklámok nélkül simán meg lehetett nézni. Majd csak lefeküdtem olyan fél 2 tájban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése