2017. július 12., szerda

Rendelésem

Ébresztőt állítottam, nehogy túlaludjak, ha véletlenül valami csoda folytán már Debrecenben lenne a csomagom.
Várakozni is úgy jobb, ha készen vagyok magam körül mindennel.
8 után jött sms a futárszolgálattól, hogy a mai nap hozzák a cuccost. Hát ez elég tág fogalom, így, mondjuk, egész délutánig vártam, de hát az ilyen már csak ezzel jár.
Délután 3 körül jött a futár, nem is kellett aláírni sem. Kicsit kellemetlen volt, hogy perpillanat nincs hangja a kaputelefonnak. Szerencse, hogy az ember, ha tudja, hogy vár valakit, akkor hang nélkül is megpróbálja nyitni a lenti ajtót, ami nálunk megint csak kétesélyes, hogy nyitódik-e vagy sem...
Szerencsére be tudott jönni.
Íme az oxigénteli gyógyvizem, melynek rendelhetőségi központjai és gyógyfürdők az ország felezőpontjától nyugatra találhatók. Sok! Míg a keleti felében nincs egy sem... pedig itt is vannak nagyvárosok.


Olvastam erről évekkel ezelőtt könyvet, mikor még -- elvileg -- távol álltam ettől a betegségtől.
Már akkor szöget ütött a fejemben a tény.
Mikor kiderültek nálam a bajok, egy ismerősöm hívta fel rá igen részletesen a figyelmem. Sokat olvastam is utána a neten.

A lényege:
"A KAQUN egy technológia, mely segítségével előállítható egy egyedi molekulaszerkezetű víz, mely a rá jellemző módon stabil és kötött formában tartalmaz és tárol oxigént. Egyrészt palackozott ivóvízként, másrészt kádfürdő formájában áll rendelkezésre. A gyártás immár Magyarországon történik, természetvédelmi területen található forrásból eredő víz felhasználásával.
Nem történik magasnyomású oxigénbevitel az előállítás során!
European KAQUN System saját technológiával készíti a KAQUN vizet.
A KAQUN ivóvíz előállítása számítógép-vezérelt eljárással történik. A gyártás során nem kerülnek felhasználásra kemikáliák.
A KAQUN fürdővíz ugyanezzel a technológiával a helyi vezetékes víz speciális kezelése, szűrése után kerül előállításra.
A sejtlégzés kutatás kezdetei...
Otto Warburg (1883--1970): Német biokémikus a sejtlégzés terén elért kiemelkedő munkájáért 1931-ben megkapta a fiziológiai és orvostudományi Nobel-díjat.
Az utóbbi évtizedekben tudományos evidenciának számít a tudós egykori felismerése, hogy a daganatos sejtek oxigénhiányos közegben tenyésznek igazán. Csak 2004 és 2006 között több mint 500 publikáció jelent meg a világ különböző tudományos szaklapjaiban, a Nature-től az England Medical Journalig, mely ezt a kérdést taglalja és megállapítja, hogy az oxigénhiány jelentősen befolyásolja a sejtek tumoros átalakulását és negatív hatású a kemoterápia eredményességére. Az oxigén jelenléte tehát létkérdés."

A banktól érkezett hivatalos levél, hogy új tarifacsomagot kell választani, amennyiben meg akarjuk tartani a számlánkat, mivel az eddigiek megszűnnek.
Próbáltam egy órát koncentrálással tölteni, hogy, s merre, meddig. A kiválasztott új tarifacsomagot meg kell jelölni, és díjmentes válaszborítékban feladni.

Anyámmal telefon, mindennapos Clexane, Bencust hozták, Barátok és Szulejmán.
Izgalom a holnapi, félelmetes nap előtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése