2017. július 22., szombat

Netes névnap 2.

Bárminek a hátterében egész nap ott volt a netes névnap. Köszöntések, reagálások, pár soros csetelgetések. Telefon anyámmal, Istvánnal, Ildikóval...
Szilviék felköszöntöttek hasznos dolgokkal.
Danival volt egy esetem a napokban. Tanácstalankodott, hogy mit vegyen névnapomra, és feltette a kérdést: hajfestékkel hogy állsz? :DDDD Mondtam neki, hogy nincs hajfestékem, de egy évig még valószínűleg nem is lesz rá szükségem...:DD
Mondtam neki, hogy ne aggódjon emiatt, ha felfelejtette volna, a mobil a névnapomra is szól, sőt majdan a szülinapomra is, ha megérem; úgyhogy nincs semmi "hátraléka"!
De azért kaptam tőle egy asztali mobiltartót, magának is rendelt.





















Főztem kapros-sajtszószos-tejszínes csirkemellet makarónival. Jó sokat, mert Haramiára gondolván ez jó ötletnek tűnt a csirkehúst tekintve. Sajnos, egyben fagyasztottam le 1 kg csirkemellet, így az egészet amúgy is egyszerűbb volt megfőzni, de mivel Haramia sokat eszik, így változatosabb, hiszen imádja a csirkemellet. Le szoktam mosni a szószt róla és feldarabolva adom; imádja!
Haramia a régi önmagához képest változatlanul fel van pörögve, ha fent van. Bár nagyokat alszik, de mikor fent van, teljes értékű macska. Kommunikál, jön dorombolni, bújni, eszik-iszik, almozik rendesen, a sebe is letisztult. Csak még szedjen fel egy kicsit magára!

A netes köszöntések képeit szokás szerint összegyűjtöttem.
Köszönöm mindenkinek, hogy vidámabbá tették napomat.:)
Este A mi kis falunk ismétlése vidámított fel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése