2017. július 5., szerda

Keserű pokol

Na, most már aztán jön minden.
Már alig van erőm, elképzelhetetlen, hogy leszek túl a holnapon.
Megittam egy pohár limonádét. Sikerült egy fél óráig bent tartanom.
Később megettem egy kefírt. Ezt már majd' egy óráig sikerült, úgyhogy csak fele jött ki, de az nem esett jól...
Aztán még egy eddig nem észlelt dolog. Délutántól néha halványan fájdogált a sebem. (Mint másnap megtudtam, a sorstársam is ugyanezeket észlelte.) Pedig hónapok óta nem tesz ilyet. De ez hagyján, még a másik mellem is sompolyogva fájdogált. Mi a jóisten???
Mondták, hogy valószínűleg ez is a Nivestim hatása. Csak mindig van valami újabb. Első kemó után emlékszem, a hasgörcs is napirenden volt, azt hittem néha, meghalok, embriópózban. Most az nincs. Illetve ha fáj, enyhén. Annál inkább az ízületek, csontok, izmok... meg a keserű pokol, amihez persze a kemó a pirossal is nyilván közrejátszik, de a Nivestim alatt és után 2-3 napig vagyok legszarabbul. Még várhatok a változásra...
Netes játékokkal terelgetem a figyelmem a nyűgeimről, bár most nem tudok olyan sokáig ücsörögni gép előtt. Elnyom ez a gyengeség, erőtlenség.

Egyik olyan nyomdabeli munkatárstól, akivel nem voltunk aktív korunk alatt közeli viszonyban, hisz mindketten teljesen más területen dolgoztunk, de a betegségem óta viszonylag igen (több ilyen is van), lemásolt nekem egy könyvet a dr. David-féle őserdő-teáról, és bedobta a postaládámba. Köszönet érte, bár nem valószínű, hogy én ezeket, ha netán meg is tudnám inni, de megfizetni... huh.
Sok mindenki akar segíteni cikkekkel, tanácsokkal, de vagy kemó mellett nincs értelme vagy nem lehet, vagy megfizethetetlen számomra. Aki hasonló szituban van, és tud inni, valamint tudja, fizesse meg okvetlen a Kaqun vizet, én azt tutira venném, ha meg tudnám oldani. De a Pi-víz is feltétlen pozitív dolog. Vagy menjen el a Kaqun-fürdőbe, kúrára. Igazoltan rengeteg gyógyult van. Erről én is olvastam könyvet még akkor, amikor gőzöm sem volt, hogy valaha itt kötök ki.

Szulejmános nap. Nivestim, Clexane.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése