2017. június 5., hétfő

Laza pünkösdhétfő

Meleg volt. Most már a lakásban is kezd érződni, már képtelen vagyok megmaradni a "mackóalsóban".:)))
Pünkösdhétfőn megint csirke következett. Nem csak azért, mert azt ajánlják, de tényleg örülök, ha végre tudok valamit enni, az elsősorban a húsok közül a csirke. És nem beszélve Haramiáról, hiszen rá is gondolnom kell.:)
Csirkecombpörköltet csináltam söréttel, finom lett. Jó érzés volt, hogy megint tudok enni... de azt is tudtam persze, hogy nem sokáig, jön megint a brrrr-korszak.
Sok emberrel levelezgettem, csetelgettem, tapasztalatokat cseréltünk. Jólesett beszélgetni értő emberekkel. Sokan javasolnak turmixolnivaló dolgokat, melyek jót tennének.
Majd ki is próbálom, csak szétnézek turmixgép terén.
Nekem ugyanis volt turmixgépem, még munkatársaktól kaptam ún. nászajándékként. Nem igazán magam részére használtam, de a két gyereket kiszolgálta csecsemőkorukban. Mindkét gyereknek, ameddig kellett, azzal csináltam a főzelékeket, a gyümölcs- és egyéb turmixokat, és hihetetlen, de akkor romlott el (leégve a motorja), amikor Daninak nagyjából az utolsót csináltam. Többre nem is nagyon volt szükség, mert már sok mindent evett rendesen, darabosan is.

Tudom, nem ünnepi dolog, de kimosattam a géppel a kabátokat, dzsekiket, farmert, ezt-azt, amiket azért nem mosogat az ember mindennap, de legalább túl vagyok rajta.
Bencust 7 előtt hozták.
Holnap kezdődik minden megint.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése