2017. június 19., hétfő

Hétfős cuccok

A mobilcég elkezdte küldeni SMS-eit, hogy fizetési elmaradásom van.
Igaz, hogy Dani már legalább háromszor járt ez ügyben a cégnél, de mint mondta, nem megy olyan simán egy ilyen elszámolás.
Anyámét már helyrehozták, az övé kártyás, és amikor legutoljára feltöltöttem neki háromezret a kártyájára, a kapott SMS nála jelezte, hogy mennyi az egyenlete. Tehát visszakapta a jogtalanul levett ötezer Ft-ját. Nekem 4500-zal többről szólt a számla, mint kellett volna, így Dani érdeklődésére maga a cég azt mondta, ne fizessük be, megkérvényezés útban, elbírálás, ilyesmi majd lesz, és akkor befizethető a jóváírt számla. Igen ám, de ugyanaz a cég nem tudja, mi van, így bombáz az SMS-ekkel, hogy így-úgy, nem fizettem be, és ez milyen szankciókat hordoz majd magával.
Nem foglalkoztam vele, úgy, ahogy Danival megbeszéltük -- úgy jár már a mobilcéghez, mintha hazajárna... majd ő megy, ha kell.

Délutános műszak után, nagyjából 22.40 körül jött Dani, ruhát cseréltünk, azaz hozta a szennyest, vitte a tisztát. Valamint elhozott egy Dechatlon fejkendőt, amit, mikor ott járt, nem tudott otthagyni. Kíváncsi vagyok, milyen lesz, mert ilyen még nem volt. Egy kb. 30 cm, csőszerű az egész. Eleinte el nem tudtam képzelni, hogy lesz ez az én fejemen úgy, hogy nem akarok sálat is a nyakam köré. A hozzákapcsolt kis kartonon ui. hordási módjának úgy 6 variációja látszik. Több funkciós, tehát egyáltalán nem csak kemósok, de sportolók stb. is hordhatják.
Mikor kipróbáltam, tök jónak találtam. Igen, egyik végének egy oldalát a homlokomhoz kell támasztani, és úgy lehúzni az egészet a tarkómig. Úgy marad és stabil. A csőanyag fejen túli része fityulaként leng a lapockámig. Marhára egyszerű. Ráadásul a színe is jó, kékeszöld-lila foltok vannak összemosódva rajta.


Később kiderült, hogy egy ilyen típusút Szilvi is vett már nekem, még a kemók előtt! Csak akkor még nem volt aktuális és szépen összehajtva elpakoltam, anélkül, hogy kipróbáltam volna, hogyan is kell ezt a csőfazont alkalmazni. Ő egyébként egy Coop üzletben találta... és az is nagyon jó szín: szürke alap, rajta fehér, fekete, narancssárga kis mintákkal; és tök olcsó volt, emlékszem.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése