2017. június 22., csütörtök

Csütörtöki ez meg az

Ma a tegnapi fotókat dolgozgattam fel.

Aztán összehoztam a Koma nyári antológiájába való jelentkezést és annak anyagát.
Mivel a bemutatkozáshoz kell egy fotó is, én szívfájdalom nélkül kiválasztottam egy turbánkendős fotómat. Senki nem mondhatja, hogy ifjú- vagy egészséges kori "tollakkal" ékeskedem. Bevállalom magam itt is.
Mivel az antológia címe Változás lesz, ezért bőven van ilyen témában versem. 9-et küldtem be.
Koma azt írta vissza, hogy "remek anyag". Ez nekem nagyon jólesett.

Fél 11 körül kaputelefon -- jött az akár "tegnap is jöhetett volna" postai futár, nem mintha sürgős lett volna, csak így tegnap is kagylóztam egész nap. Megérkezett a melltartórendelésem. Aláírtam a kütyüt, és viszlát.
Fel is próbáltam egyet azonnal. Kiderült, hogy az itteni L-es kisebb, mint az iskolai nagykervásárban vett, viszont az is lehet, hogy az már csak kinyúlt az idők folyamán, ezért érzem úgy. Lényeg az, hogy szűkebb, de hordható. Nagy kő esett le, mégiscsak 5 darab.

 
Dani végre be tudta fizetni a mobilszolgáltató általam fizetett számláját. 3050 Ft. Mégsem 7600...
Kapott róla egy "blokkot", mert ottani pénztárnál fizette. Lényeg, hogy megvan. Ma jött utoljára sürgető SMS. (Legalábbis remélem.) Dani egyelőre átküldte a blokk fotóját nekem, de majd elhozza.

Anyám telefonált vagy egy órahosszai beszélgetéssel, aztán valami orv dolog történhetett a mosdónál, mert nem folyt le a víz. Hallottam, ahogy Szilvi pumpálja... Később személyesen azonban láttam, hogy ez lópikula, hogy próbálta lepumpálni (nem tudom, miért nem lehet a szűrőt használni úgy, hogy naponta párszor, ha látványos a tartalma, kimossuk -- én bevallom, a lehúzott vécében szoktam erősen meglötybölni, és mindjárt tiszta a szűrő).
Szóval éjfélkor én még bőven a két kupak lefolyótisztító, egy pohár hideg víz, 20 perc múlva erős sugarú hidegvíz-folyatást játszottam.

Még utána kapásból írtam négy verset...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése