2017. június 16., péntek

Állapot, rossz álom

Szokásosan hajnalok hajnalán muszáj hasmennem, és mire visszaaludnék, a macskák kezdenek mozgolódni. Akkor meg újra hasmenés...
Sokszor ezen a héten villámgyorsan kell cselekednem, meg nagyon vigyáznom pl. tüsszentésre, orrfúvásra.
Mert egyébként az is bőven van, úgy fújom a vízszerű orrfolyásomat, mintha náthás lennék. Pedig ez nem az. A kemó óta van, és másodperc alatt képes elcseppenni. Rengeteg papír van körülöttem (törlő és pzs), ha bármerre megyek, legyen körülöttem, mert minden megmozdulásnál folyik az orrom. Úgy látszik, ezt is bele kell vennem a szar hét tüneteibe.
Már azért csak kimaradt 2 Nivestim, majd csak könnyebb lesz már!
Ebből állok ki, csak felesleges mindennap leírnom.

Mikor sokadik után nagykeservesen elaludtam egy kicsit, hát igen korán volt még, lehetett volna aludni nyugodtan, annyira rosszat álmodtam, hogy minden ízemben reszkettem, ahogy hirtelen felébredtem. Őrült veszekedés volt, mégpedig munkahelyi (pedig hun van a' mán!), egyszerűen utálom, ha nem tudom magam megértetni, és tudom, hogy szándékosan értenek félre. Azt is tudtam, hogy minden csak ürügy arra, hogy kivághassanak, nagyon gondosan kidolgozott tervek alapján... Úgy látszik, ez mindenképpen az a lelki dolog, amit mai napig nem sikerült feldolgoznom...
Amit a pszichológus mondott a műtét utáni beszélgetésnél, az enyémhez hasonló daganatos betegségeknek általában fel nem dolgozott lelki okai vannak. Tessék.
Mondjuk, e nélkül az álom nélkül is tudtam ezt; semmi más ennyire meg nem viselt életemben (pedig volt mi!), mint ez. Talán, mert ez volt a legigazságtalanabb ellenem irányuló húzás, ami ellen az ember abszolút tehetetlen, s mint ilyen, teljesen kiszolgáltatott.
Hát igen, azóta fenekestül felfordult minden... ettől függetlenül is.

Bence itthon volt, mentek a Pennybe kora du., most ott intézi a vásárlásait Szilvi, mivel megkezdődött megint a plüssök pontgyűjtős őrülete... Nagyon cuki zöldség- és gyümölcsfélék vannak egyébként megint. Nekem a dinnye, az ananász, a zeller a kedvencem; de a többi is cuki.:)

Este 6 után elvitték Bencét a nagynéniék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése