2013. július 30., kedd

Újabb 50 könyves Moly-kihívás idénre

1 év 50 könyv 2013 :)

300 résztvevő, Kristiina indította.



A kihívás

Találtam már ilyen kihívást, de az tavalyra szólt, szóval most gondoltam, csinálok egyet erre az éve is :) Olyan molyoknak mint én, akik még félnek a 100 könyvtől, de elég bátrak, hogy elolvassanak 50 könyvet. 
A lényeg az, hogy csinálj egy polcot, amire a könyveket gyűjtöd, és amikor elolvastál egy könyvet, rakd rá és írd alá hozzászólásban: mettől-meddig olvastad. :) 
A polcokat majd 2013 decemberében kérem belinkelni, de akinek hamarabb megvan az 50 könyv, az már hamarabb is hozhatja :)
A félreértések elkerülése végett számomra egy könyv minimum 150 oldalas, szóval 150 vagy annál nagyobb oldalszámú könyveket hozzatok, lécci. 
Újraolvasás ér, sőt azok a könyvek is érnek, amiket 2012-ből hoztál át :)

No, azért, mert csináltam már egy 50-es kihívást, ezzel jobban megdolgoztam. Ott ui. elég volt az idei olvasási évet belinkelni, ott adva van a szám akkor is, ha konkrétan nem nézi végig cím szerint az illető, itt viszont polcot kellett csinálni, oda egyenként berakni, és egyenként bekopizni alájuk hozzászólásban a saját idei oldalamról a dátumot (év-hónap-nap-óra-perc), mettől-meddig.
Mindenesetre zöldültem, és íme a plecsni:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése