2013. július 26., péntek

Egy év alatt 50-et -- Moly-kihívás

Előbbivel egyidejűleg neveztem erre a kihívásra, hogy 50 könyvet kell elolvasni egy év alatt. (Még korábban egy 25-ös teljesítményre, érdekes, azt lassan már háromszorosan is teljesítem, de még nem foglalkoztak a kihívással -- van úgy, hogy közben a kihívó sem ér rá a saját kihívásával foglalkozni, közbejön bármi, esetleg otthagyja... majd valaki más átveszi stb.)
Természetesen más volt a kihívó és mások a paraméterek, mint az 52 hét - 52 könyvnél, de nyilván ha az 52-est teljesítettem, akkor egyúttal az 50-est is; szóval tök véletlen, de ugyanaznap este ezért is megkaptam a plecsnit.

50 könyv + 1 év - 2013

(Eddig) 382 résztvevő, SarahSparkle kihívása.


Sokan jelentkeztetek a tavalyi kihívásra, és ezért döntöttem úgy, hogy idén is elindítom. Nagyjából ugyanazok a szabályok lesznek, mint tavaly, de egy-két változás is lesz benne.
Először is a lényeg, hogy egy év alatt kiolvassunk legalább 50 könyvet. Tavaly kértem külön polcot, vagy hogy pakoljatok a közös polcra, de ez idén nem lesz. Elég, ha az olvasmánylistátokat linkelitek.
Viszont az így nem elég, ha kerek 50-es szám lebeg, ebből le kell vonni a nem érvényes könyveket, melyek a következőek:
-- újraolvasott könyvek, 
-- 100 oldal alatti könyvek, 
-- képregények (tavaly értek, de idén a könyvekre összpontosítunk), 
-- félbehagyott könyvek.

Ráadásul tavaly a februári olvasmányoktól kértem, de most, a számolás könnyítéséért januártól is elfogadom, és pontosan ez év végéig tart a kihívás. (Azért is indul most a kihívás, miközben megy az előző is, nehogy megzavarodjatok! :D)

Ezeket így írjátok le nekem, kérlek, hogy megkönnyítsétek a dolgom: 
Olvasmányok: http://moly.hu/tagok/nev/olvasasok?year=2013 
Újraolvasás: 5 db 
100 oldal alatt: 2 
Képregény: 2 
Félbehagyott: 0 
64--9=55 db könyv.

Nem fogok mindenkinek visszaírni valamit, de előre is minden Teljesítőnek gratulálok, 50 könyv azért nem semmi, és a zöld természetesen automatikusan megy majd!
Ha valami még nem világos, nyugodtan kérdezzetek :)

*
A "zöld" azt jelenti, hogy ha teljesítek egy kihívást, ahol listában vannak a résztvevők nevei, a teljesítés végén odakerül zölddel mintegy bélyegzőként, hogy "Teljesítve". Úgy is szokták mondani, hogy "zöldültél!"
Nos, én is zöldültem.:))

2 megjegyzés: