2016. augusztus 6., szombat

Szombat

Ventilátor ellenére nem lehetett normálisan aludni, olyan meleg volt.
Szúnyogsprayvel is befújtam magam, mert betakarózni lehetetlen, legalább ne egyen egyetlen szúnyog is, ha bejut!
Délelőtt nem volt lelkierőm dolgozni, pótoltam a netes lemaradásaimat, majd délben elvitték a gyereket.
Ezután Szilvivel kidumáltuk magunkat, majd átadtam neki a gépet, én meg kimentem korrektúrázni.
A K betű 4 gatyában van elosztva. Ebből 2-t megolvastam este 10-ig! Hurrá, már csak a K betű második fele lesz holnapra, utána, mivel az L meg van olvasva, csak sorba rakom és várom a hívást, ami úgyis be fog következni... Hátha nem azonnal. Hátha lesz időm befejezni a már félig elolvasott könyvemet, vagy színezni... vagy kimenni a temetőbe.
Közben estefelé hála a nagyon jó istennek, végre idetalált mihozzánk is egy kis vihar. Az Ervin temetése óta nem esett, azóta csak dögmeleg van. Annyifelé írják mindig az esőt, viharokat, hogy nem győzök csodálkozni, mert itt sehol semmi. No, most idetalált, és végtelenül boldog voltam, ki lehetett kapcsolni a ventilátort, és jött befele a jó kis hűs levegő! Szilvi igazán melegpárti, hűvösben már veszi is a hosszúujjút és zoknit, de ez már neki is sok volt, úgyhogy ő is fellélegzett, hogy milyen jó hűvös lett a szobájában (és a konyhában), bezzeg az én szobám déli, ott én legalábbis továbbra is visszakapcsolom a ventilátort, mert ott, mintha mi sem történt volna.

Holnaptól indul a versírás a Molyon!
Jelentkezés lezárult, 48-an vagyunk benne.
Ez az a fajta, amikor a kihívó leír egy verssort, elküldi valakinek a listából, s az hozzáír egy saját verssort, és visszaküldi a feladónak. Feladó az új verssort küldi tovább újra valakinek a listából, és így tovább. Tehát mindenki az utolsó verssort látja és a sajátját teszi utána.
Szeptember végére ki fog alakulni a vers. Ez már a 3. ilyen játék, naná, hogy részt veszek.:)

Még, amin meglepődtem: itt a blogbejegyzések listáján ritkán fordul elő 10 fölötti olvasása a bejegyzéseknek. Tudom, hogy sokkal többen olvassák, hiszen aki csak behívja, az görgetéssel is végigolvashatja az egészet, és akkor nem jelez a számláló. Többnyire valószínűleg ez van, ezért vannak a 4-5 olvasások... Ui. a blogon belüli számláló ehhez képest aránytalanul sokkal többet mutat, és az én megnyitásomat nem is számolja pedig...
No, az a lényeg, hogy csendesen hitetlenkedem, ugyanis az Ervin-pentalógia című bejegyzésem 97, azaz kilencvenhét olvasáson áll! Körbevéve 1, 2, 3, 4, max. 8 olvasást jegyző bejegyzésekkel. Vajon ez hogy lehetséges? Én nem szoktam ezt a blogot reklámozni... Ki találhatott, kik találhattak rá, akik érdekeltek is ebben?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése