2015. május 1., péntek

Vállon hordott Haramja


Nos, ez az esemény nálunk naponta többször előfordul, de van, akinél kuriózumnak számít.
Ezért gondoltam, hogy ha már Szilvi volt olyan élelmes, hogy megörökítette e momentumot, akkor megosztom itt is.
Jelzem, nemcsak a konyhai, papír alapú könyv olvasásánál fordul ez elő, hanem a számítógép előtt is, sőt, ha mondjuk, az ágyon ülve akármivel is foglalkozom. Ha ez egybeesik azzal, hogy Haramia NEM alszik, akkor szinte elkerülhetetlen a szituáció.























Egyetlen apróság a zavaró, hogy Haramiának még életében nem voltak levágva a karmai. Kizárt dolog, szerintem max. altatásban lehetne e nagy problémát megoldani.:))) Azt meg bizony, már szükséges műtét esetén is jól meg kell gondolni. Hiszen itt van, ugye, a fennálló teljes fogkövesedése, néhány fog esedékes húzása -- ezek miatt szükséges lenne az altatás. De nagy a rizikó, főleg, hogy 12 éves, és amúgy sem valami nagy fizikum. Ám ha egyszer bármi miatt -- Isten ne adja --, a rizikó ellenére mégiscsak életbevágó lesz egy altatás, akkor ha eszembe jut, lecsapattatom velük... bár az a gyanúm, akkor igencsak más miatt fogunk aggódni.
Épp ezért van ezer kaparófaanyag bárhol, sőt a rongyszőnyegeket is kaparhatja ezerrel. Az más kérdés, hogy pl. a fotelt, falvédőt is kapargatná ő szívesen, csakhogy azokat már tényleg nem engedhetem, még így is előfordul, hogy öröm, ha hamar észreveszem, és azonnal jön a vízipisztoly. Mondjuk, néhány cucc így is megsínylette, mert a hamar észrevételig is megesik néhány karomhúzás...


Szóval néha a vállam is észreveszi a "beavatkozást", de ebben nem szoktam gátolni őhermelinségét, mert ugyanakkor olyan cuki olyankor, és jól is esik -- a karmokat leszámítva -- az, hogy egy kis háromkilós marhaság tipeg-topog összevissza az ember vállán-hátán. Direkt meggörnyedek, hogy minél kényelmesebb legyen a kis sz@rosnak... Akupunktúrás gerinckezelés. A' hát.:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése