2015. május 2., szombat

Netes köszöntés

Végül is ez lett, amelyet a PhotoScape-pel és saját verssel, kerettel összehoztam és nyilvános köszöntésként posztoltam -- 1-2 napja úgyis minden, úgy értem, a posztok 90%-a az anyák napjáról szól.
Mennyivel jobb és szebb érzés ez, mint az állandó megbotránkoztatások, ál- és rémhírek, polgárpukkasztások és parasztvakítások, valódi rettenetek és (főleg otromba) politizálás ócsárlásokkal, ölre menő veszekedésekkel színesítve...

*

A rajz friss, a vers 7 éves.Anyák napjára nagyon sok szeretettel a legdrágábbnak, legjobbnak, a pótolhatatlannak... heart hangulatjel heart hangulatjel heart hangulatjel


Sok tetszésnyilvánítást kaptam, és ami megnyugtató volt, hogy leginkább azok "lelkesedtek" és mondták "nagyon jó"-nak, akik ismerték/ismerik anyámat.
De elárulom, hogy egy ilyennél nem számít az idő. Én nagyon kritikus vagyok magammal, és ha az Istennek nem látok eredményt, tudni kell nem erőltetni. Mikor megláttam az első hasonlóságot, onnantól kezdve szinte szárnyakat kap az ember; és gyűri, gyűri, radíroz, csinálja, radíroz, csinálja, radíroz, ismétli -- míg egyszer csak: MEGVAN! Végül is innentől már az sem érdekelne, ha azt mondanák, hogy nem stimmel -- mivelhogy látom, hogy igeeeen.:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése