2015. szeptember 16., szerda

Narancs és mind a négyen


Azért ha már minden merész álmomat is meghaladva a narancsot is megkaptam, azzal is hagytam magam lefotózni. A narancsot a Dani által kapott összegből, két másik ajándék mellett vettük szülinapomra egy utoljára kigyűlt 15 pontos gyűjtőből, így 1500-ért. Helyesebben Szilvi Bencussal mentek el kiválasztani úgy, hogy konkrétan azt sem tudtam, mi lesz. Áfonya lett volna, de már látszik, hogy utolsó napja volt a pontgyűjtésnek -- és 22-ig lehet beváltani azokat! --, mert csak 4-féle plüss volt beváltható. Így aztán narancs lett, de nagyon cuki az is!
Közben egy volt kolléganőm ezen az utolsó napon érdeklődött, hogy szerintem hogy lehet venniük zöldalmát, merthogy a kölyök kizárólag ződómát óhajt. Nekik nem esik útjukba a Penny, így nem is vásároltak ott, nem is gyűjtöttek pontot, de 5000-et nyilván sajnál kiadni egy plüssért.
Én adtam neki tippeket, hogy ha kocsijuk van (márpedig van), akkor elég egyszer (mégpedig ma, az utolsó napon) eljönniük és kizárólag olyan dolgokat bevásárolniuk, amikért pontok járnak. Így pl. a 4 literes színes, a 4 literes fehér mosószer 6-6 pontot ér és kb. összesen 4000 Ft -- s egy évig nem kell mosószert venniük. Tehát van 12 pontjuk, a 4000-ért jár 2, az már 14. Vesz két db Tibi táblacsokit, melyért jár 1 pont. Kész, kigyűlt a 15 pont. Félrevonul, beragasztja a gyűjtőbe, visszarohan a plüssállványhoz, leragad egy ződalmát, fizet 1500-at és megvan.
Vagy mondtam, hogy keressen a neten rá, sokan eladják vagy elcserélik a plüsseiket ezért vagy azért. Mondta, hogy 3000-nél többet nem szánna rá, de megvan a kölök őrülve a ződalmáért. (Érdekes, hogy Bencének is az tetszett a legelején elsőnek!)
Viszont most pl. Szilvi mondta, hogy a 8-ból eleve 4 nem volt, és ezek közé tartozott a ződalma is...:(
Nem tudom, vajon sikerült-e neki végül is...





Tudom, jóból is megárt a sok, hát még belőlem.
De most már tutira nem lesz több saját plüss, így mivel Szilvire örökül maradt a fotózás imádata, ezért nem bírta abbahagyni rólam és a jószágokról történő fotózást.
Nekem meg még jó, hogy kirakatilag jól néz ki a fogam.:))
Úgyhogy bocsi, de ez még utoljára megint csak erről szól, aztán nem igazán engedem magam többet feleslegesen fotózni.

         




Mindennap kétszer, ki- és beágyazásnál pakolgatnom kell őket, de kit érdekel.:) Szívesen pakolgatom.:)))

2 megjegyzés:

  1. Aranyos figurák, és te is olyan kedvesen mosolyogsz a képeken! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát az az igazság, hogy ezeket csak vigyorogva lehet fogdosni...:)))

      Törlés