2014. március 25., kedd

Újabb hírek a mentett cicáinkról

Ma Som maminak lett egy újabb csemetéje.
Kicsivel -- talán 1-1,5 hét -- fiatalabb lehet, mint a sajátjai.
Ez a meglepetés ért, mikor olvastam az oldalukat:

"Reggel csörgött a telefon, a Napkelet Állatklinika volt, akik együttműködő partnereink, sok cicánkat meggyógyították már. Tegnap délután bevittek hozzájuk egy kb. kéthetes cicát, akit vagy kitettek, vagy a mamája hagyott el valamiképpen. A szinte teljesen kihűlt, csipogó kis szőrcsomót felmelegítették és megetették. Éjszakára vállalta a gondozását az egyik asszisztens, de bármennyire is cuki a pici cica, tisztában voltak vele, hogy mama kell neki. Így jöttünk mi a képbe.
Elvittük a picit Som mamához, aki azonnal befogadta, szerencsére a cica is megtalálta a számára fenntartott cicit, úgyhogy gondozásunkba vettük és elneveztük Tormának. Torma kéthetes kisfiú, 1-2 napja nyílt ki a szeme, örökbefogadásáig még néhány hetet várni kell, azonban jelentkezni rá már most is lehet." (Forrás: az illetékes állatmentők oldala)

Torma, kéthetes kisfiú

Büszke vagyok Som mamira, hogy ilyen rendes kismama, hogy minden további nélkül elfogadta és szoptatja a kis jövevényt... Mert bizony, ez nem feltétlenül természetes. Van, akit a saját anyja sem szoptat...
A többi cicáról is gyűjtögetem a fotókat, már kinyílt szemmel csodálkoznak a világra!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése