2012. december 15., szombat

Aki szerelemből zenél...


... nem sokáig bírja anélkül.


Daniék megcsinálták új zenekaruk új honlapját. Már nem tudnám megbízhatóan felsorolni, hány zenei formáció tagja volt már Dani. Sosem szándékosan történik sem a felbomlás, sem az összeállás. Ebben a korban még gyakran változik minden, s nagy ritkaság, hogy 4-5 külön egyéniség tartósabb ideig tud ugyanott lenni-dolgozni-tanulni, ugyanakkor ér rá, nem költözik el senki, vagy senkinél nem jön közbe semmi olyasmi, ami miatt létrejön egy feloszlás. De aki egyszer szívből zenél, az egyedül is csinálja. Aztán egyszer csak újra elkezdik ketten, és úgy csapódnak hozzájuk mások, nyilván szem előtt van tartva, hogy milyen "beosztás" hiányzik még a zenekari felállásból.
Sok-sok koncert volt már 10 évvel ezelőttől kezdve, voltak haknikon, részt vettek fesztiválokon, amelyek helyileg rendezett többségén eleinte lelkesen részt vettem, ha emberi időben volt. Aztán már nem nagyon tudtam fizikálisan követni a fellépéseket, és az "emberi idő" gyakorlatilag megszűnt létezni tömegközlekedés szempontját nézve.
Hetekkel ezelőtt mutatta, mit kreált Corellel:


Egész jó. Stílusuk progresszív metál.
Néhány fotó jelenlegi zenekarukról, melyet fb-os oldalukról gyűjtögettem össze:


És a próbahelynél a mindenki cicája... úgy látszik, jól bírja a kemény csávókat, a hangzavart, erősítőt meg miegymást...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése