2016. május 10., kedd

Thrilleres kihívás

Olvassuk el Josh Malerman Madarak a dobozban című könyvét!
KATARYNA kihívása, 32. résztvevő voltam.


Sziasztok! :)
Amit a kihívás teljesítéséhez kérek: 
– Olvasásokat csak a kihívás kezdetétől, azaz 2016. március 26-tól fogadok el, teljes dátummal (csak évszám nem elég).
Részt veszek gomb.
– Olvasásod + értékelésed linkjének elküldése.
– Minimum 5 mondatos értékelés.
– Ha mindez megvan, akkor kapod a plecsnit!
„Még” nem olvastam, de addig is mindenkinek kellemes borzongást! ;)

No, ez is egy olyan kihívás, amelyben az ominózus könyv létezéséről a Molyon keresztül szereztem tudomást, pedig máris hatalmas siker. Úgy rémlik az utánanézés folytán, hogy az író debütálása ez a könyv, valamint, hogy talán folytatása is lesz, és már dolgoznak a filmre vitelén is.
Valaki olyan hatású thrillert keresett, mint Stephen King Ragyogása, és többek között ezt is ajánlották neki. Utánanéztem... és kellett. Persze e-könyvben, de olvastam és hatalmas élmény volt...
Ritkán írom be ide az értékelésemet, de most megteszem, hátha valaki szintén odavan az ilyen jellegű-műfajú könyvek iránt (IS).
Egyrészt Kedvencként is besoroltam e könyvet, másrészt tényleg nem sajnáltam a dicséretet:

Magdileona + Josh Malerman: Madarak a dobozban

>
2016. május 7., 16:28
2016. május 10., 22:35
>
Döbbenetesen jó volt. Meglehetősen lágyszívű csillagozó vagyok, sok eddigi ötcsillagosomhoz képest ha lehetne, erre többet adnék. Egészen Stephen King, Dean R. Koontz regényeivel tudnám összehasonlítani. Kiváló jellem- és helyzetábrázolások, remek vizualitás jellemzi a könyvet; sokat olvasott és nem fiatal olvasó létemre azt mondanám, hogy igencsak ritka jó művet olvastam, mely végig fenntartotta a feszültséget, a zabszemeffektust, mindezt fokozta a kiszámíthatatlanság, a „bármikor, bárkivel, bármi” megtörténhet és akkor életek dőlnek-borulnak kegyetlen formában – ezek alapján nagy várakozással tekintek a következő(k) elé, mely(ek), remélem, lesz(nek)… Bravó!
Megérkezett a 275. plecsnim is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése