2016. március 13., vasárnap

Hosszú hétvége

Kicsit fura volt ez a hosszú hétvége, 4 nap egymás után úgy, hogy a gyereket péntek este elvitték és majd hétfő estére hozták haza, hogy kedden, ugye, ünnep lévén még itthon van és tudjon tanulni.
Ettől függetlenül Bencust az anyja hazahozta 4 után a suliból, 6-ra jöttek érte, és addig magától előszedte a házit (mi tagadás, jócskán adnak fel azért mindig hétvégére is, nemhogy az ilyen 4 naposokra!), és több oldalt megcsinált belőle, mire el kellett mennie. Szilvi oda is szokta Bencének rakni a házi egy részét, főleg, ha mondjuk, utolsó szabadnap este jön meg. De Cicáéknál van úgy, hogy csak egy része lesz megcsinálva vagy elfelejtődik. Mert hát ugye ott a számítógép, Cicáék nem igazán tudják, mire való, de Bence játszik rajta, mint az őrült.
Szóval itt voltunk net és gyerek nélkül.
Hát, azért tudtam mit csinálni. Mostam, főztem, takarítottam, olvastam. Szilvi kiírta a műsorából az olyan filmeket a tv-ből, ami esetleg engem is érdekelhet. Meg hát itt a töméntelen dvd-m nézetlenül, amelyekkel le vagyok maradva, mert mindenre nem telik az időből.
Úgyhogy volt mostanában dvd-ből: Ősz New Yorkban, Hamupipőke (filmváltozat), Miss Potter, Szomorú vasárnap, valamint tévében Gyerekjáték, Ő a megoldás... ami így eszembe jut.
Legnagyobb nyomot a Szomorú vasárnap hagyott bennem. Nagyon "durva" volt... kicsit különös, nyomasztó, de érdekes, feszültséggel teli. És hát Gyarmati Fanni naplója is eszembe jutott itt-ott, amikor a film története a zsidóüldözésekhez ért.
Azért a gép is be volt kapcsolva, azon meg csak elolvastam 5 könyvet a nethiány óta a végéig.
Még így sem csináltam meg minden tervezett dolgot, amit a nethiány alatt úgy gondoltam, belefér az időbe...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése