2016. február 27., szombat

Szombat délelőtti iskolai vásár

Ma is időben keltem, mert az iskolai vásárt, ami azért nincs olyan sűrűn és elég kiszámíthatatlan is (pont mint a Félix-akciók!, ergo ha van, ki kell használni, ha kell valami vagy szükséges) nem akartam kihagyni. Nincs valami bő nyitvatartása, 9-től 3/4 12-ig vannak, és célszerű nem a vége felé menni, mert akkor már elhordanak mindent.
Tény, hogy ha mást nem, de gatyagumit itt a Tócósban nem igazán találnék szerintem máshol, itt meg hihetetlen, de van.
Egyúttal vettem magamnak egy itthoni melegítőalsót, mert már lerohad rólam az a 2-3, amit itthonlétem óta egész nap használok évek óta, és itt a legolcsóbb. Valahogy így vagyok a zoknikkal is, sosem volt sok, de mostanság már katasztrófa az állapot, így nem többet, mint két bambuszzoknit vettem, mert ezek itt relatíve olcsók, és jók a (kevés) tapasztalataim (amit telefonon elkerülhetetlenül rámsóztak dupla áron, egyébként tényleg jók -- na, az a kettő van, ami még elég normális), a többi ócska, elvékonyodott, összevissza varrt, színehagyott, már egyik-másik 15 éves is megvan.
Aztán vettem anyámnak papucsot, amit majd valamelyikünk visz valamelyik "alkalomra", vettem neki 2x10 méter gatyagumit két különböző szélességben, valamint 3-3 bugyongót magunknak:)), magamnak egy temetői kisszerszámot, melynek egyik vége kapa, másik pedig valami kétágú villás akármi és sebtapaszt féláron.
Eután bementem a bótba és a pénztárnál vettem 6 db buszjegyet (100-assal olcsóbb, mint a sofőrnél, és legalább annyival kényelmesebb is ez a módszer), egyelőre 3 városba menés van kilátásban ugyanis mostanság, és az eddigiek a gyaloglások ellenére elfogytak, mert ha fel kell menni, azt azért ebben az időjárásban nem okvetlen gyalog teszem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése