2015. november 17., kedd

Verslistás ajándékok

Mióta verslistás vagyok, megszaporodtak a postási látogatások nálam.:)
Mindegy, hogy a jövő évi tagdíjamat fizették be, az idei év végi időszakban is részt vehetek a belső pályázatokban, játékokban, olvashatom a többiekét. Írtam már az elvárások szerint bemutatkozó, igen részletes "fogalmazást"/önéletrajzot (nem is tudom, minek nevezzem) magamról, többen is reagáltak rá, hogy jól írok, köztük a helyem.
Részt vettem 4 soros iniciálés versírásban (4 m betűs szónak kell benne lennie), melyben pluszban még szerepelnie kell az ablak szónak és nem elhanyagolható, hogy rímképlete a b a b legyen; négyet küldtem be.
Részt vettem olyan vers írásában, melyben szerepel a dal és a temető szó.
Részt vettem olyan vers írásában, melyet egy megadott fotó ihletése alapján kellett írni.
Ezeket nem publikálhatom sehol addig, míg el nem bírálják őket -- nyilván van egy beküldési határidő, s utána olvassák, bírálják, értékelik a beküldött cuccokat; de ha bárhova felrakom vagy beküldöm, akkor kizárható leszek a pályázatokból. Tehát nem teszem.:)
Anélkül, hogy bármi is kötelező lenne, természetesen. Ha ihletet kapok és jólesik megcsinálni, megteszem és beküldöm. Már amennyiben én is meg vagyok vele elégedve...
Ehhez képest még ajándékok is jönnek: hétfőn jött egy levélként kapott küldemény, benne két Képzeld el... folyóirattal, melyben a tagok írásai szerepelnek, pont a hasonló, fenti jellegű játékos versírások és egyéb írások alapján. Egy ilyenben jó régen már, én is megjelentem; ezek valószínűleg elég új kiadványok.


Ma pedig csengetett a -- hála Istennek! -- "leveles" postás, aki nem szokott itthagyni a poroson, mint a csomagosok, miután kínlódunk a kaputelefonnal. Fel kellett neki mindenképp hozni, egyrészt mert nem fért volna amúgy sem a postaládába, másrészt pedig ajánlott volt, ergo alá kellett írni. És lényeg a lényeg, hogy kaptam bubis borítékban 3 dvd-t, melyek szintén a tagok életéből fakadóan lettek ajándékokká: különböző országokban való utazások fotói (Brazília, Bolívia, Peru, Egyiptom), valamint a 15 éves Verslista irodalmi műsorainak videofelvételei.


A tegnapi előtt nem is tudtam, hogy Attila ilyeneket adott fel, csak délután, mikor Szilvi a gyermekkel hazajött az iskolából, akkor hozták fel a borítékot a folyóiratokkal. Utána a netes verslistás oldalunkon derült ki, hogy Attila feladott ezt-azt az új tagok számára... Akkor tudtam meg, hogy várható egy dvd-s, ajánlva feladott küldemény is. Milyen érdekes, hogy a simát kaptam meg először, az ajánlottat meg másnap; míg a másik tagnak fordítva érkeztek...:))


Íme a két küldemény együtt.
Még mindig meglehetősen hihetetlen ez az egész.:)
Csupán azért, mert dobogós lettem a Macska pályázaton és felfigyeltek rám...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése