2015. október 1., csütörtök

LelencTanya segítése


"A LelencTanya Téged el nem feled, örökre bevéssük a neved!
Írd be magad a LelencTanya történelmébe!
Nagyon fontos -- és hosszú. Olvasd el, kérlek, add tovább, biztasd az ismerőseidet, barátaidat, családodat is arra, hogy tegyen jót!:) Kedves Cégtulajdonosok, olvassátok el ti is, legyetek ti is mentorai, szponzorai a kezdeményezésünknek, váltsuk együtt valóra az árva kutyák álmát!
Bemutatkozik a 4 éve áhított bővülés...
Százával várakoznak az árvák, nekünk pedig nincs több helyünk.
Tudtad, hogy 50 kutya elhelyezését úgy oldjuk meg, hogy csupán 28 kennelünk van?
10 új helyre vágynának az árva kutyák!
Emlékszel még arra, hogy 4 évvel ezelőtt micsoda óriási összefogás eredményeként épült meg a LelencTanya?
Fogjunk össze most is, 10 új hely nem a világ, ugye? Mi tudjuk, hogy veletek együtt mindenre képesek vagyunk!
Munkahelyi közösségek, baráti társaságok – fogjatok össze velünk és segítsetek előteremteni a 10 férőhely befejezéséhez szükséges pénzt: Tegyetek ki egy dobozt, kávépénz mellett gyűjtsetek téglapénzt!
Születés-, névnaposok! Kérjetek néhány téglát ajándékba! :)
Mit mutatunk fel mi?
Sokat. Előre dolgoztunk, hogy lássátok, alapozunk!
A 10 új helyalapjai megvannak: elkészült már a tető, és le van betonozva 10 kennel kialakítására alkalmas rész, amelyeket már nagy faoszlopokkal el is határoltunk.
A kenneleket mindhárom oldalukon téglafal venné körbe, kb. 1,8 m magasságig, azután pedig -- a tetőig -- fából készült fal lenne a folytatás. A kennelek eleje félig tégla, félig rácsos ajtó.
Sok tégla hiányzik még, közel a felét már megvettük -- a legolcsóbban bontásból szerezhetjük meg – és még pontosan tizenegyezer-kilencszáz (11 900) db hiányzik. Darabja 40 Ft.
Ha volna nélkülözhető 1000 Ft-od, 25; ha 2000 Ft-od, 50; ha volna 4000 Ft-od, akár 100 téglával járulhatnál össze az új lakóterekhez.
Támogatóink nevét örökre megjegyezzük, és hogy mindenki lássa, táblán tüntetjük fel! Írd be magad a LelencTanya történelmébe!
És akkor az ajtók: 1 db 2,4 magas, 1,8 m széles rácsos ajtó a szerelvényekkel együtt 15 000 Ft lenne. 10 kennel =10 ajtó.
Nyitódjon a kennel a Te segítségeddel!
Az új kennelsornak csatlakoznia kell a korábban kialakított játszópályához, és egyúttal körbe is kéne keríteni, hogy szabadon közlekedhessenek kiengedéskor a kutyák, tehát 50 méter vadhálóra és 16 faoszlopra van szükség, amelyek összesen 100 000 Ft-ba kerülnek.
A kutyaházakat is magunk meg tudjuk csinálni -- ahogy egyébként minden munkálatot a Lelenc fiúcsapata végzett eddig is --, az anyagköltség nem vészes, egy ház csupán 7000 Ft.
Mondanom sem kell, a pénzünk elfogyott, így a befejezés várat magára, és ha ti is akarjátok, akkor lesz + 10 helyünk.
Persze 10 új kutya mindig akad, de ahhoz, hogy tényleg tudjunk vállalni kutyát is, az érkező "induló" költségét is elő kell majd találnunk – erről majd később... most csináljunk együtt új helyeket, jó?
Mi a 10 új férőhelyet megalapoztuk -- ám csak veletek tudjuk befejezni.
Bármilyen csekély összeg is építőkő! 
Tégla, rács, ajtó -- adjuk össze!
Bankszámlaszám:
Lelenc Kutyamentő Egyesület - MagNet Bank
16200106-00142816
Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU94 1620 0106 0014 2816 0000 0000
SWIFT: HBWEHUHB
PayPal: lelenc@lelenc.hu
Kérlek, a közleménybe írd be: LelencTanya Bővítés"

* * *

Nekem igazán nem sok pénzem van, de azonnal elutaltam 2000 Ft-ot. Ami 50 tégla. Tutira nem fogom látni és ellenőrizni a téglába való névbevésést, de ez egyáltalán nem lényeg (viszont kedves gesztus az adakozók számára).
Nagyon sok minden csak összefogással lehetséges.
Nem felejtem el, nekem is hányan segítettek... és segítenek, hogy életben maradhassak, ráadásul a lakásomban. És karácsony környékén, vagy a macskám műtétjénél is...
Köszönöm.
Én sem tudok nem segíteni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése