2015. augusztus 8., szombat

4 éve Moly. -- Első saját kihívás

Most egy kék keretes Moly-plecsni jött, mert aug. 7-én este 22.27 óta vagyok 4 éve Moly-tag.
Ez nem változtat a plecsnijeim számán, mert ilyenkor az előző éves plecsnit el is veszik egyben.
Úgyhogy változatlanul 245 a kitüntetések száma. Ezt persze kerekben kell elképzelni, kék szegéllyel. Ahogy a 240 plecsnit felraktam, úgy néznek ki a plecsnik, fogalmam sincs, ide miért nem tudom úgy behívni.


* * *

Ugyanakkor elindítottam életem első molyos kihívását, háááát, nem tudom, mekkora sikerrel.
Gabika príma jó regényeit szeretném kicsit vele népszerűsíteni.
Hát nem mondom, hogy a kezdetétől fogva ráismer a kihívásomra az anyja is akár, de ahhoz képest, hogy elolvastam a kihívás létrehozásának kritériumait is, valamint ugye, résztvettem vagy 240 kihíváson, elég sok levelezésem volt a szerkesztőkkel. Januártól ui. megszigorodtak a szabályok, csak én ezt azért nem veszem észre, mert mire észlelek egy-egy kihívást mások teljesítései által, azok már többnyire legalább fél vagy több évesek. Így a legtöbbször azonnal tudok teljesíteni.
Most viszont az a helyzet, hogy Gabikának hiába olvastam gyakorlatilag az összes könyvét -- vagy 15-öt --, a rendszer automatikusan bejelöl első résztvevőnek, DE nem tudok teljesíteni, mert az írónő összes eddig megírt könyvét olvastam. És nem engedtek csak egy kicsit korábbi dátumot megadni (mint a január előtti kihívások zömében voltak!), tehát lényegében csak akkor fogok tudni teljesíteni, ha Gabika ír még (remélem, hogy legalábbis) két darab könyvet!
Viszont másnak fennáll a lehetősége. Szerintem senki más nem olvasta az összes könyvét, meg merem kockáztatni, úgyhogy bárki el tudná simán olvasni azt a két könyvet, amit kértem.
Mert 5-ről indultam, ehhez 3-hoz kértem értékelést is.
De mikor láttam, hogy nem, az istennek nem megy korábbi dátummal, akkor levittem kettőre. Hát szegény Gabika nehogy már az én kedvemért kapkodja el, és 5 könyvet megírni azért... az rengeteg.
Amilyen sebességgel ír egyébként -- ezt a 15 könyvet 1 év alatt produkálta! --, szívből remélem, hogy elég hamar teljesíthető lesz, legalábbis nekem.
Nagyon szeretném, ha észlelnék a kihívást, reklámoztam már a FB-on is, és igazán nagyon olcsón letölthetők az e-könyvei (párszáz Ft-okért darabja), és tényleg szuper jók.
Vagy 3 napi levelezés közben hol kitakarták, hol elrejtették, de végül is már nincs rejtve a kihívás, úgy tűnik, minden stimmel.
Egyébként annyira nem tetszett ez a folytonos szálkakeresés, hogy legszívesebben töröltem volna a kihívást -- mondom: kell ez a toszakodás nekem? --, csak hát már megírtam (főként az engedélyezése miatt) Gabikának, aki örült is neki, és talán várta is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése