2015. július 1., szerda

Pennys plüssök, coopos röfi kellene


Itt is megteszem: ha valaki véletlenül Penny Market üzletekben vásárol, és nem gyűjtené a pontokat, mégis fogadja már el; illetve ha el szokta hozni, de nem használja fel: gondoljon már ránk!
Bencus nagyon bele van esve az ottani plüss zöldségfigurákért.
Már némi segítséggel (egy jószívű anyuka 2 ponttal), meg direkt olyan szükséges vásárlásokért, melyekért külön pontok járnak, kigyűlt nekik (Szilvinek és Bencének) egy pontgyűjtő, melynek fejében 5000 helyett már 1500-ért meg is lehet venni a sok közül egy plüsszöldséget; s ez a zöldborsó. Imádja! (Még én is elfogadnám, komolyan...:))))
Tényleg annyira cukik egyébként!
A helyzet fanyarsága, hogy a gyerek apja ott dolgozott úgy tán áprilisig. Aztán -- hála a vasárnapi boltbezárásoknak!!! -- kirúgtak néhány dolgozót, köztük az apját is! Most munkanélküli...:( Pedig ha ott dolgozna, ilyenkor a pénztárosok azok pontjait, amelyeket a vásárlók nem visznek el, elhozhatnák! Hát, ez a mi szerencsénk...:((


Szóval nagyon szépen megkérném azokat, akik gyűjtik a pontokat, de nem használják fel, gondoljanak Bencusomra, és vegyék fel velem a kapcsolatot. Természetesen nem ingyen kívánjuk!

Ha a szintén Penny Market-es tavalyi plüsszöldségek közül valakinek fölösleges brokkolija, sárgarépája, illetve banánja van, szintén gondoljon ránk, szívesen átvesszük, megegyezünk!

Ugyanakkor -- bár tudom, hogy ez fehér hollós lehetőség! -- ha a coopos állatfigurák közül a malacból valakinek többlete adódott, átvesszük! Ugyanis csak az hiányzik! Megvan hozzá a tele pontgyűjtő is, csak éppen már 1 hónapja nincs az üzletekben figura. Ha mégis akad néhány, röfi tutira nincs köztük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése