2015. július 5., vasárnap

Mazochista könyvkihívás

Minden mazochista moly
Rémálom kihívása, 978.-ként vettem részt benne.


A kihívás abból az ötletből indult ki, hogy akadnak a molyon MM-ek (azaz Mazochista Molyok), akik végigszenvednek sorozatokat (vagy szórakozásból, vagy mert akarnak az írónak esélyt adni). Mire megalakult a kihívás, egyetlen cél maradt fent: befejezni egy rossznak ítélt könyvet, mindegy, mekkora szenvedés.
Ez teljesen szubjektív dolog, és senkit nem akarunk megsérteni vele. Nem szidjuk egymás ízlését. :D

AMI SZÜKSÉGES: 
– értékelés, elég csillagozás, maximum 3 csillagos. Ez kötelező! A nulla csillag nem számít Molyon az átlagszámításba, és ezért ide sem. Ez nem azért van, mert szeretném, ha lejjebb kerülne egy könyv tetszési indexe, hanem mert kaptam már olyan értékelést, ahol 0 csillag volt, de viszonylag pozitív értékelés. Ide olyan könyveket várok, amitől tényleg a hajatokat téptétek.
– Ha nem válaszolok/zöldítek egy hétig, nyugodtan írj PÜ-t, néha elvesznek a személyes frissek. (Viszont 1-2 nap türelmi időt azért kérek.)

Sidney Lawrence: A kalóz asszonya
címűt vittem, amelyet 2 éve olvastam, és az értékelésem 2,5 csillagos volt.
Nem téptem azért hajamat az olvasásakor, mert a sztori nem volt rossz, más miatt voltak kifogásaim.
Ez volt a szöveges értékelésem:

"Hm. Elolvastam, mert kéznél volt és gyorsan olvasok. 
A gondom az, hogy sok volt benne a következetlenség, elvarratlan szálak és logikátlanság. A jellemek csak úgy tessék-lássék voltak megformálva, s maga a stílus is olyan… banálisan egyszerű. Valahogy kiforratlan, kevés – de azért elolvastam, mert végül is egyszer elolvasható, nem terheli túl az agyat, meg amúgy sem szeretek könyvet félbehagyni."

Megkaptam a 232. plecsnit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése