2014. február 28., péntek

Itt a farsang...


Bencus ovijában lezajlott a farsang.
Mivel nincs varrógépünk, nem varrunk, nincsenek maradék anyagaink és kellékeink, ezért bármilyen itthon elkészíthető cucc előállítása macerás lett volna. Mire beruházunk minden hozzávalót és amatőr szinten, kézzel összetákolunk valamit, arra nem csak hogy az utóbbi hetek minden szabad ideje rámegy, de valószínűleg még anyagilag is többe belekerült volna, mint egy jópofa profi és komplett jelmez kikölcsönzése.
Nekünk ez mindenképpen ésszerűbb, mint a dilettáns házi dikicselés.


A lakótelep túloldalán működik egy jelmezkölcsönző, tele mindenféle szuper jelmezzel, és 2 napra 3700-ba kerül egy jelmez. Szilvinek így buszjegyekbe sem került a kölcsönzés. A kiválasztás és a foglalás megvolt hetekkel ezelőtt. Nagyon frappáns zsiráfjelmezt választott, mondván, hogy ráér a gyerek még mindenféle akció- és szuperhős lenni, addig legyen valami aranyos állat, amíg még kicsi.:)
Tutibiztos méretlistával készült fel, nehogy meglepetés érjen bennünket utolsó este, amikor már nem sok variációs lehetőség lenne... mint ahogy tavaly is sikítva lett jó a Tom macska jelmeze, mivel akkor szemre választotta ki. Tegnap, a farsang napja előtti délelőtt hozta el Szilvi a jelmezt, este ovi után Bencus itthon felpróbálta, miközben mi meg jól lefotózgattuk.


Ma pedig egész nap abban feszített az oviban, és a nap végeztével ovi után visszavitték a jelmezt a kölcsönzőbe.
A kölkök nagyon élvezik a felhajtást, ez a nap számukra más, mint a többi... szabadabb, bulisabb.
Na nem mintha az ovi egyéb napjai szerfölött strapásak lennének; de tény, hogy ilyenkor megy a buli, zene, játék egész nap...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése