2016. november 20., vasárnap

Megszűnt modul?

Érdekes, hogy jó egy hónapja mindkét blogomban megszűntek azok a linkek, melyek más oldalak látogatását megkönnyíthették, vagy egyáltalán jelezték, hogy esetleg azok után is érdeklődik az ember, s ezáltal egyféle reklámként is szolgáltak.
Ez elég negatív szerintem. Egyrészt keresgélni kell, nincs minden elmentve a könyvjelzőkbe, annyiszor húztuk már át a gépet. Másrészt azt hihetik, hogy én szüntettem meg a követésüket és nem veszik jó néven.
Nyilván rendszerváltoztatás lehetett, mert én esküszöm, hozzájuk sem nyúltam. Kisebb gondom is nagyobb, mint magamnak programot csinálni ilyesmivel. Igaz, "A helyek, ahova járok", "Kedvenc blogjaim" stb. listájának kb. már a fele nem igazán volt aktuális. Részben megszűntek a helyek. Részben a kapcsolatok szűntek meg. Részben idejét múltak és helyükbe régesrégen más linkeket kellett volna "reklámoznom".
Megpróbáltam újra megcsinálni a modult, de nem jött össze. Továbbra sem mutatja a kedveltnek titulált helyeket.
Gondolom, akiknél esetleg én voltam jelen olvasottként, ezek szerint én is megszűntem létezni azokon a helyeken.
Valamit ír is ki belépéskor mindig egy felső fejlécben a rendszer -- de nem tudom, az én problémám kapcsolatban áll-e ezekkel.
Egyébként mikor ezt felfedeztem, én megpróbáltam visszajelzést küldeni az oldalkezeléshez (vagy nem tudom, minek nevezzem), de nem érkezett válasz.
Ezt írja ki belépéskor:

A HTTPS-beállítások megváltoztak. Mostantól a következő oldalt megnyitva az összes látogató titkosított kapcsolaton keresztül olvashatja a blogodat: https://kovekmogul.blogspot.com. A blogodra mutató meglévő linkek és könyvjelzők továbbra is működni fognak. További információ.

Én ezt nem igazán értem, mondjuk... Na mindegy, fő, hogy még működik ez a blogrendszer.
Mindenesetre aki olvassa és tudja, hogy régen itt volt az oldala, az ne énrám orroljon... Nem tettem semmit az eltűnésük érdekében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése