2016. április 12., kedd

Aldizás és fotózás


Az Aldiba terveztem alomért utat, de ráadásul az első, már befizetett 3+1+utalás+levonásos számlák után most 2 napon belül megérkezett a maradék 4 rezsiszámla is, na, gondoltam, nyilván jobb ezeken túlesni.
Így először a Coopnál lévő ATM-et látogattam meg, majd elmásztam egy szelektált gyűjtőig, onnan bementem a postára, ami -- talán már mondtam -- kijelzős lett. Nem is baj, gyorsabb, mintha gyanútlanul sorakozol félórát, miközben kiderül, hogy két személy is van a sorban, akik félóráig kötnek valami hosszadalmasabb dolgot. Így csekkbefizetéssel biztos hamarabb rám kerül a sor, és nem hívnak olyan ablakhoz, ahol még félórát igényel valaki foglalkoztatása.
Túlesve a 4 csekken, a banyataligával elsétafikáltam az Aldi felé, ahol már a Tócós téren egy padon ülve találkoztam Szilvivel, aki itt szokott olcsón parasztkenyérhez jutni, és leült rendezkedni. Mint kiderült, előtte ő is az Aldiban volt... Meglepődött, mivel előtte nem beszéltünk erről, hogy alomért fogok jönni.
Mondtam neki, hogy ha gondolja, várjon meg itt a padon, pakolásszon, egye meg a kiflijét, én úgysem szoktam hosszan nézelődni, ha célirányos a vásárlásom.
Így is lett, utólag tudom, hogy onnantól vissza a padig az aldizással 20 percet vett igénybe számomra ez az akció, mint Szilvi felvilágosított.
Vettem almot, egy kiló akciós mirelit cordon bleut és egy kis paranyicát, s már indultam is.
Onnan sokkal lassabban bandukoltunk hazafelé, s át a hatalmas nagy zöld "mezőn", ami végül is a Tócós és Margit tér között van. Csináltam néhány virágzó fáról fotókat.
Szilvi mindig itt szokott jönni, mint mondta, mert itt alig járnak és olyan nyugis, ligetszerű.
Kellemes, majdnem 20 fok körüli idő volt.




 

 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése