2016. január 6., szerda

Két irodalmi jutalom


Délután megérkezett a Verslista számomra első két megnyert belső pályázatának jutalma. Mivel talán 2 nap volt a két eredményhirdetés között, plusz ünnepi "nincs-postaság" miatt, valamint mert egyben nyilván olcsóbb a költség is, így egyben lett feladva.


Örömöm határtalan. Soha nem gondoltam volna, hogy a nagy után (a Macska) a sok belső pályázatból 1 hónapon belül még kettőt is megnyerek.:) Sőt, már azóta, ugye, hármat... De nyilván megyünk sorjában.
Nem nagyon jellemző rám amúgy a nyerés.:)


Kamarás Klára Álmok asszonya c. kötetét nyertem a Szó-Szövő 235. belső pályázatán a Decemberi igézet c. versemmel; és szintén tőle a Napraforgók c. könyvét a Gondolatok fényképekre 3. pályázatán, a Pókháló-életünk c. versemmel.
Mindegyikben ott volt precízen a megfelelő kis lap, hogy milyen versenyen, milyen apropóból kaptam, hátuljukon a Barátok Verslista emblémáival.
Eredetileg a nevem a jobb alsó sarokban van, de hogy később is emlékezzek rá, milyen versenyen, milyen versért kaptam, ezért ráírtam. Hiszen ezek szerint meg lehet rá a reményem, hogy talán lesz több is.:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése