2013. szeptember 4., szerda

Diákos kihívás

Olvassunk diákokról!
a címe annak a kihívásnak, melyet SMesi indított, eddig 332 résztvevővel.

Bár még nincs vége a nyárnak, mégis az jutott eszembe, hogy olvassunk tanulókról. A kihívás teljesítéséhez elég egyetlen olvasás is, és csupán annyi a lényeg, hogy a könyv főszereplője valamilyen oktatási intézmény diákja legyen, mindegy nekem, hogy gimnázium, általános iskola, főiskola, vagy tudom is én, a lényeg, hogy még tanuljon. Ami még fontos, hogy nem számít, hogy éppen iskolaidőszakban játszódik-e a történet, szóval lehet az, hogy pl. nyár van és éppen nem jár suliba, ez esetben viszont derüljön ki, hogy a következő tanévet is megkezdi (vagy amennyiben ez a könyv során nem következik be, a szándék, hogy folytatni akarja az iskolát).

Szóval a teljesítéshez:
– elég egy könyv;
– értékelési link nem kötelező, viszont olvasási linket mindenképpen kérek (2012 januárjától fogadom el az olvasásokat);
– illetve ami még szükséges: egy idézet (a regényből és nem a fülszövegből), amelyből kiderül, hogy a főszereplő diák (a legjobban annak örülnék, ha olyan idézetet hoznátok, amiből a lehető legtöbb kiderül arról, hogy melyik iskolába jár, hányadikos stb., de persze ha nincs ilyen a könyvben, akkor elég olyan is, ami minimális információval szolgál).

Itt van még a polc, és ezzel, asszem, minden megvan: (link)
A KÖNYVEKET és a hozzájuk tartozó IDÉZETEKET pakoljátok fel a POLCRA, CSAK EZUTÁN ZÖLDÍTEK!!

*

P. C. Cast--Kristin Cast: Elárulva c. könyvét vittem, plusz belőle két idézetet, melyből kiderül, hogy a hősnő milyen iskolába, hányadik osztályba jár.
Jött a plecsni (37.):

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése