2012. október 7., vasárnap

SZINT Oktatási Stúdió

A bejegyzés forrása, a www.felvetelizek.hu honlap unokatestvérem 15 éves vállalkozásáé, melynek reklámozásához ezúton is jó szívvel járulok hozzá.



Üdvözlünk a SZINT Oktatási Stúdió honlapján! (www.felvetelizek.hu)

Készüljünk együtt a felvételire!
Azért keresel minket, mert jól szeretnél felvételizni, s szeretnéd a tudásodat erősíteni, s lehet, a tanulmányi eredményednek sem árt egy kis plusz...?
Október 5-6-án kezdődnek a nyolcadikosokat felkészítő őszi tanfolyamok, amikről többet megtudhatsz, ha az őszi  tanfolyamok menüpont alatt olvasod őket.
Hatodikosoknak is októberben indulnak magyar-matematika tanfolyamok.
Nyolcadikosoknak az írásbelire magyar-matematika, szóbelire  angol, történelem, biológia és kémia felvételi előkészítők kezdődnek októberben.

Az előkészítők helyszíne: Tóth Árpád Gimnázium, Debrecen, Szombathy u. 12.

Miért járj hozzánk?
- 15 év tapasztalat áll mögöttünk;
- tudjuk, mit kell tudni ahhoz, hogy felvegyenek;
- több ezer elégedett szülő és diák véleménye;
- korrekt ár;
- minőségi munka;
- más tanárok, más szemlélet, sok iskolából összeálló tanfolyami csoport;
- összehasonlítható teljesítmények, folyamatos értékelés.
  
DE TANULNI KELL, EZT NEM TUDJUK ELENGEDNI!

Ne késlekedj, vágj bele most!


A SZINT Oktatási Stúdiót én, Kulcsárné Jószay Éva hoztam létre 1997-ben, miután elég tapasztalatot szereztem a középiskolai oktatásban és a város beiskolázási folyamatában tanárként és a Tóth Árpád Gimnázium igazgatóhelyetteseként egyaránt. Azóta sok év telt el, már csak a magánszférában dolgozom, szervezem a tanfolyamokat, s a magyar nyelvi csoportokat én tanítom.

A tanulás és tudás, ami egy iskolás életében megkérdőjelezhetetlen követelmény, s nálunk olyan tanárok tanítanak, akik Debrecen neves iskoláiban dolgoznak, kiktől sokat lehet tanulni.
Több munkatársammal szinte a kezdetektől együtt dolgozunk, egyedülállóan nagy tapasztalatot és gyakorlatot tudhatunk magunkénak a középiskolai felvételire való előkészítésben. Tanári karunkat évek óta az Ady Endre Gimnáziumban, a Fazekas Mihály Gimnáziumban, a DE Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziumában és a Tóth Árpád Gimnáziumban tanító tanárok alkotják.
Arra is törekszünk, hogy a tanfolyami költségek a lehetőség szerint alacsonyak maradjanak, minőségi oktatást szeretnénk minél több diák számára elérhetővé tenni. Meggyőződésünk, hogy eredményességünk a magánórákkal felveszi a versenyt, s mindezt azok költségénél sokkal-sokkal alacsonyabb áron biztosítja.
Személyes ambícióm az, hogy mindenki sikereket érjen el, bízzon önmagában és a befektetett munka megtérülésében, kicsit szokjon az idegen környezet és teljesítéskényszer stresszéhez. Szeptemberben még semmi nem dől el, a továbbtanulási álmok valósággá válhatnak. A jövőt pedig megalapozhatja egy jó döntés arról, melyik iskola melyik osztálya lesz a legmegfelelőbb.

SZINT Oktatási Stúdió - elérhetőség

Mobil: 06-20-335-3948 - egész nap hívható
e-mail: felvetelizek@felvetelizek.hu

Részletesebb felvilágosítás: www.felvetelizek.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése