2010. november 14., vasárnap

Kőkemény melódia...

Csak kemény idegzetűeknek! Itt látható, amikor kisfiam lágy harmóniákban gazdag melódiákat énekel koncerten. Régebben ehhez még a rasztás hosszú haj dukált. Mondja is, hogy a rövid hajnak sok előnye van, viszont van egy óriási hátránya: koncerteken nem lehet hajat rázni, körbepörgetni szélmalom módjára, ezáltal kevésbé mutatós a produkció.:))) A lenti képekre rákattanva a nagyításokon látszik a hajröpde...:)
Szerencsére a próbák nem otthon zajlanak...;-)Mert rasztásan aztán látványosabbaknak tűntek a hajjal végzett mutatványok mozgás közben. Volt ilyen is...


2 megjegyzés:

 1. Atyagatya, ezek után nem lépett fel torokgyulladás szituáció?:-))) A refrén egész jó.:-)) Tiszta szerencse tényleg, hogy nem otthon gyakorolt.;-))))
  Summa summarum, nagyon ügyes a srác.:-))

  VálaszTörlés
 2. :D:D:D! Igen, végül is csak többszöri meghallgatás kérdése az elviselhetőség.:)))
  Azt én sem értem, hogy hogy bírja a torka! Mindig mondom neki, hogy ne éljen vissza a hangszálai épségével, mert csak kettő van belőle... ha egy elszakad, akkor vége, csak suttogni fog tudni. És van olyan félévzáró-évzáró, +egyéb koncertek, ahol 6-8 hasonló számot is leordít egy pár óra leforgása alatt.
  Köszi egyébként a pacsirtacsecsemőm nevében is...:)

  VálaszTörlés