2017. szeptember 17., vasárnap

Vasárnapi nyüzsgések

Beszedhetőek voltak a ruhák! Úgy kb. bő órát biztos eltöltöttem a kisimított behajtogatással, aztán zsákba rakással, azt hiszem, ez a zsák még sose volt ilyen nehéz. Daninak is elég lesz vele hazamenni. Egyébként még szerencsém is volt, mert ennyi cuccban most nem volt varrnivaló! Egészen kivételesen! Volt egy-két kidobnivaló fehérnemű, amit már értelmetlen lett volna megvarrni, mert maga az anyag vékonyodott ennyire el, hogy folytonossági hiány lépett fel a lyuk környékén. Az ilyenekkel már nincs értelme megküzdeni. Hússzor megvarrtam már, és mindig újra lyukad a varrás mellett a leheletvékony anyag. Egy idő után feladjuk.

Néztem egy vígjátékot Anyám! címmel, majd megnéztem az Elif 7--10. részét -- ezzel 2 hét be van pótolva és utolértem magam.

Dani háromszor jött délutántól estig.
Egyszer: bepakoltuk a hátizsákjába az anyámnak szánt göngyöleget, most nem felejtettem el a tűbefűzőket elküldeni, és Dani sem az általa befizetett csekkek szelvényeit.
Másodszor: hozott anyámtól kajákat. Húsgombócos karalábélevest (mennyei volt!), krumplisalátát, fasírtot, meggyes piskótát és két befőttes üvegnyi madártejet. Ezek persze nem csak az enyéim, nyilván Szilviéknek is ugyanúgy küldi. Sőt, Dani is kap. Szegény anyám sportot csinál újabban a hétvégi kifőzdézésből. Nem tudom lebeszélni, így nyugodt egy kicsit, hogy valamivel hozzájárul a feljavulásomhoz... Pedig hát folyton lebeszélném, de nem hagyja. Hiába, az anyák már csak ilyenek...
Harmadjára: mivel a tiszta ruhával teli nagy zsákot nem tudta a biciklivel, hátizsákkal együtt elvinni, ezért hazament a cuccokkal és gyalog visszajött, elvinni a zsákot.
Ezen is túlestünk.

Bencust hozták 7 órakor.
Megnéztem a Sztárban sztár 2. részét. Király Viktor Charlie-alakítása szenzációóóós volt! Az elsőben is az ő alakítása (Rátonyi Róbert) tetszett a legjobban, volt a legélethűbb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése