2016. június 27., hétfő

"Te és én" antológia


...Ééééééééés megérkezett ma Koma szerkesztésében az Info-Szponzor Kft. által készített Te és én című antológia. Gyönyörű szép, Komára jellemző, igényes munka. A 29. antológiám, ha a fotóalbumot és a negyedéves folyóiratokat is beszámolom.
Hat versem szerepel benne (mind ideiek), plusz egy fotó egy bemutatkozással. A hátulsó oldalon a névsor van, akiktől a benne rejlő művek származnak.
Puha fedelű, de behajtós-füles ez a fedél.



Reggel ezért korán keltem, merthogy hétvégén már a helyi kirendeltségeken volt a csomag. Mondom, ki tudja, mikor ér ide. A mobilt is nyitva hagytam. Ahogy felkeltem, bekapcsoltam a gépet, láttam, hogy fél 8-kor átadták a kézbesítőnek és a cucc kézbesítésre vár. Ugyanakkor a mélben azt írták, hogy 10:53 és 11:53 között fogom megkapni a cuccot!
Örültem, hogy így mélben írják meg ezeket, nem pedig telefonon zargattak volna, mert mint régebben is írtam, nem szeretek idegen számokat felvenni! Persze most felvettem volna, mivel tudtam, hogy most lesz a kézbesítés.
11:51-kor meg is történt a dolog ám!
Most nyitotta a kaputelefon a kaput, hálisten, úgyhogy fel tudott jönni a futár. Aláírtam egy elektronyos kütyün, és ennyi volt.
(Később persze észleltem, hogy ahol a csomag sorsát kísérhettem nyomon, már be is sárgult: kézbesítve van ekkor meg ekkor. Valamint azonnal küldtek egy mélt, egy kérdőív linkjével, mely a futárszolgálat tevékenysége iránt érdeklődött. Hát, ez mindenesetre normálisabb volt, mint amivel tavaly a Vatera által rendeztek le nekem egy futárszolgálatot, aki a kontaktus ellenére sem várt egy percet sem, mert nem nyitotta a kaputelefon a kaput. Pedig beszéltünk... lifttel leszaladva már ült az autóban, és már rá volt írva, hogy "NEM KÉZBESÍTHETŐ". Az ilyen, hogy miért megy futárnak, komolyan mondom, nem emésztem meg...)













6 megjegyzés:

  1. Szívből gratulálok az antológiához!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Dragoncat!

    Én is gratulálok!
    Tényleg nagyon szép, igényesen kivitelezett a könyv, amelyben megjelentek az antológiáid.

    Szép napot és minél több megjelenési lehetőséget kívánok Neked!
    Ildi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen. A könyv maga az antológia, merthogy többektől versválogatás. Csak a verseim kerültek bele. És tényleg szép, az biztos, mintha aranyselyem lenne a borítója.:)

      Törlés
  3. Gratulálok az újabb megjelent verseidhez!

    VálaszTörlés