2017. november 7., kedd

Klinika -- 30. sugár

Szilvi befizetett egy csekket, vásárolt, előtte orvosnál volt saját allergiagyógyszereit íratni, és lerendezte a közös képviselőt is. Mármint elvitte a lakásfenntartási hozzájárulási támogatáskérő nyomtatványt, hogy igazolja a távhőszolgáltatást, ez mindig a Szilvi reszortja hálisten.
Én most úgy döntöttem, hogy később megyek. Háromnegyed órával később indultam a 22-eshez, így fél 12 után értem a Sugárterápiára.
Semmiről nem maradtam le, ugyanúgy fél 2 előtt hívtak be.
Előtte még beszélgettem egy hölggyel (nem a tegnapi kettő közül valamelyikkel, viszont a maival is beszélgettem már régebben) -- olyan sokat várakozunk itt, hogy óhatatlan, hogy beszédbe elegyedik az ember. Lényeg, hogy hozott nekem egy levél hányinger elleni, szájban diszpergálódó tablettát, amit neki felírtak. Soha nem hallottam még róla, hogy létezik ilyen hányás elleni is, pedig bizony, ahogy én nem tudtam gyógyszert bevenni hónapokon keresztül a hányásra, hányingerre, hát ez lett volna a tökéletes megoldás. A hölgy szerint nyelv alá kell tenni, nincs rossz íze egyáltalán, és szinte azonnal hat. Azt mondja, neki mintha elvágták volna a hányingerét! Hozott nekem 6 szemet, hogy ha gondolom, próbáljam ki.
Érdekes azért, igaz, nem vagyok egy sípolós, panaszkodós típus, lehet, hogy ezért is nem foglalkoznak a rövidre zárt konkrét panaszaimmal, de tényleg semmire nem kaptam egész kezelések alatt semmilyen gyógyszert vagy megoldást. Én nem kaptam tápszert sem, kutya nem foglalkozott a 16 kiló fogyásommal -- de nem ötleteltem én sem a tápszerrel, gondolván, hogy úgysem tudnám meginni. Viszont egy ilyen hányásgátlót díjaztam volna.
Tehát megvolt a 30. sugár.
24-es, Tescónál leszállás. Mivel a múltkor észleltem egy csomóféle félkész kaját, melyet csak melegíteni kell, most ilyenből vettem kettőt, plusz egy 10 darabos nyers, de előkészített töltött káposztát. Vettem egy kétgömbös fagyit is, reggeli gyanánt.:)))
Otthon megettem az egyik félkész kaját majdnem, currys csirke volt basmati rizzsel.
Megnéztem a tegnapi Elifet.
Este pirítóst csináltam teával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése