2017. február 8., szerda

Megjelent :)

Ma azzal kezdtem felkelés után a szokásos melletti tevékenységet, hogy három géppel kimostam. A Dani által hozott szennyessel ugyanis az én pár darabomat is ki szoktam mosni, így kb. 2,5 gépnyi cucc lett.
Míg ezek lejártak, s utána kiteregettem, már délutánban jártunk.

Közben anyukámmal is beszéltettem egy órát telefonon. Szerencsére jól van, a megszokottan.
Valamelyik gyógyszerre megint allergiás lehet, mert a szeme megint begyulladt vagy mi.
Az a borzasztó, hogy a lábára muszáj fájdalomcsillapítót szednie, még ha tényleg csak akkor szedi is, mikor már kibírhatatlan, de már alig van olyan fájdalomcsillapító, amit bírna szedni...

Egész éhes voltam már, így mit volt mit tenni, megint egy cordon bleut sütöttem ki 1 db tört krumplival, oszt jóvan. Egyharmada megmaradt akárkinek is.

Miki elküldte a kész epubot átnézésre.
Átpörgettem, jónak találtam, végül is a PDF tetszetősebb, mert ott egy oldal egy oldal, míg az e-könyvnél az a helyzet, hogy változtatható a fokozat, a Calibre ablakának mérete, ezáltal nyilván ez gyakorlatilag NEM tördelt, így versnél nem úgy jönnek ki a dolgok, ahogy a verseknek meg kéne felelniük a tördelési szabályoknak, de hát ez az e-könyv. Én tulajdonképpen ezért szeretem inkább a PDF-et gépben olvasni, mert tetszetősebb, "könyvebb".
Mindegy, szépnek találtam, úgyhogy izgultam, míg Miki felrakja itt-ott, hogy megjelent.
Mondta, hogy beküldi a köteles példányt az OSZK részére, és felrakja a Netlirára, a borítót is, megcsinálja a reklám duplaborítót, de elküldi nekem nem reklámként is, valamint nagyobban az előlapot.
Ez mind megtörtént... és estére megjelent a könyv.
Külön bejegyzésben beszámolok róla.
Késő este felraktam a Molyra is újként, megint megjött a köszönet és pro-tagság, és most nyilván pár napot várni kell ellenőrzésre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése