2016. április 27., szerda

Verslistás ajándékok és rendelések

Ma is elég rosszul voltam lelkileg, de a postás szinte tűrhetővé varázsolta a napom: megkaptam egy jövő havi csekket a Telenortól... na nem ezzel, hanem 4 csomagot hozott fel. Ezt mind a Verslistától kaptam. A postás kénytelen volt felhozni, mert max. a legvékonyabb fért volna be a postaládába, így tényleg rendes volt, felhozta, és egyúttal a csekket is.:)



Alig győztem kibontogatni a még széles műanyag ragasztószalaggal is átragasztott borítékokat, ennek, sajnos, az lett az eredménye, hogy mivel a boríték nem ért össze, a könyvekhez is hozzáért a ragasztó, így lett néhány enyhén sérült köztük, és alig tudtam megszabadítani a borítékoktól őket...
Először is megjött a Költészet napja tiszteletére rendezett Irodalmi fejtörő ajándéka, benne a kis emléklapszerűséggel; aztán megjött a szintén Költészet napi József Attila-pályázat nyereménye is.



Ezentúl: megjött a Pókokról... 2. füzete, melyben az én 3 pályázati pókversem is található, ebből kettőt rendeltem, gondoltam anyámra is, mert el nem tudja képzelni, miféle verset lehet pókról írni...:)))


Megjött a Képzeld el... irodalmi folyóiratnak az idei 1., illetve a 2. (Költészet napi) száma ajándékba, bennük 1-1 megjelent versemmel, a Bűvös erő és a Lelki béke címűekkel.


Szintén ajándékba egy 40 oldalas A5 folyóirat, melyben csak egy írónő tagunk írásai találhatók teljes egészében (ilyet is lehet csináltatni a listán, csupán 80 ezer Ft szükséges hozzá... de az illető hölgy egészségi és szociális helyzete miatt a lista tagsága összeadta a szükséges összeget, hogy legyen neki egy saját kiadványa!).


Mindezeken felül, mivel még lehetett rendelni, a Macskákról... 1.-ből (10 írásommal) és a Kutyákról... 2.-ből (4 írásommal) 5 és 4 füzet érkezett -- fogok majd mindből anyámnak vinni.
Természetesen mindennek nagyon örültem, és olyan jó érzés, amikor minden várt pozitív dolog bejön, összejön.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése