2017. december 11., hétfő

Napos antológia az idén is

Reggel végiggondoltam, mi mindent akarok elintézni, s eszerint készültem.
Útvonal és cipelés szerint is beterveztem a dolgokat, így még üresjáratban beléptem a templonyba egy csekkért, aztán a 100-asba, mert kiderült, mégsem hoztam magammal tollat. Innen a postára mentem, ahol befizettem 4 csekket, majd átvágtam az István út túloldalán lévő élelmiszerboltba, ahol Mariamtól átvettem az öt darabból álló antológiacsomagomat.
Ezután a DM-be mentem, ahol Daninak vettem karácsonyi ajándékot, valamint Haramiának tálkás kaját, de a piacot sem hagytam ki, ahol 4 körtével leptem meg magam.
Szilvi az Aldiban volt az iskolába menés után, ahonnan anyám macskáinak vett 12 tasakos Shahot, meg egy ugyanilyet nekünk, hátha Haramia is kedvelné.

Húsos makarónit főztem.
Később rájöttem, hogy valahol elhagytam az A5-ös műanyag borítékomat, amiben mindig a csekkeket hordjuk befizetésre, illetve recepteket kiváltásra. Benne van a postakártyám is. Akárhol kerestem, hasztalan, és nem is volt meg a pillanat, hogy itthon én azt láttam volna -- tehát elhagytam.
Szilvinek mondtam, hogy ha megy a gyerekért, nem tenné-e meg, hogy beugrik a DM-be és megkérdezi; ugyanis akárhogy végiggondolom, szerintem ott ránthattam ki a szatyromból, amikor kivettem a másik szatyrot...
Szilvi ezekben nagyon jó, én meg már nem akartam még egyszer felöltözködni...
Szerencsére az iskolából jövet tényleg bementek a gyerekkel, és 1 percen belül meglett a borítékom, hála istennek!

A legutóbbi két nap tapasztalatai után nem híkáltam ma is az UPC-t. A hiba nem javult meg, sms-t sem kaptam...
István, Dani, Kata hívtak telefonon -- hiszen mondjuk, ilyenkor nincs más kapcsolati lehetőség.
Szilvivel megbeszéltük, hogy holnap elmegyünk személyesen bejelenteni a hibát az ügyfélszolgálatnál, nincs itt mire várni vagy hitelt adni... Szerencsére Kata által megtudtam, hogy az a Fórumban van, mert én még mindig le voltam ragadva a Petőfi térnél...

A napkorongos antológiám Forrongó Nap címen jelent meg. Öt oldalon 11 idei verssel veszek részt benne, plusz az életrajzi rész a fényképpel.
Igazán nagyon szép, örülök neki.:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése