2015. február 12., csütörtök

További állapotok

Szerdán délután Bence és a zárójelentés a háziorvosnál kötött ki, közben már Szilvi igen kezdte magát nem jól érezni. Bencus kapott probiotikumot, szedi a köptetőt, vitaminokat, és nemhogy még nem mehet hétfőtől oviba, de még csak jövő szerdán kell egyáltalán visszajönni az orvoshoz!
Közben egymástól függetlenül szerdára bejelentkeztek a gyerek apja és annak nagynénje Bencust látogatni, de a végén így az orvoshoz menés miatt a nagynéni elhalasztotta, az apja meg lemondta, mivel belázasodott.
Estére Szilvi is 39,7 foktól senyvedett. Valamit jóóól összeszedtek vagy Bencétől, vagy ott a gyermekklinikán bárkitől!
Ma délelőtt Szilvi elvánszorgott a saját orvosához, ezalatt én istápoltam Bencust: vécézést rendeztünk, evett almát, mandarint; közben főztem, miegymás.
Szilvi megjött influenza diagnózissal, amúgy semmi gyógyszer nyilván... merhogy vírusra nincs mit. Szedjen láz- és fájdalomcsillapítót és köptetőt, vitamint; igyon sokat.
Én pedig fohászkodom, hogy én_ NE_ kapjam már el; mert a szívem miatt nekem ez baromi rossz szokott lenni. Végül is megkaptam novemberben az influenzaoltást, de hát ez mindenképpen kétesélyes, hiszen nem tudni, milyen törzs a Szilvié, így még ha tudnám is, én milyenre kaptam oltást, ugyanúgy fennáll, hogy vagy elkapom, vagy nem. No, ez így elég cifra lett, lényeg, hogy én értem, mit beszélek.:))
Szilvi megírta a nagynéninek sms-ben, hogy ő is hulla és hót láz, de késve olvasta el, már úton volt.
Úgyhogy itt töltött egy órát Bencus meglátogatásával, szerinte ő nem fogja még egyszer elkapni, mert már volt beteg. Hozott egy csomó gyümölcsöt, ezt-azt, pókemberes újságot játékkal; én meg Nescaféval kínáltam.
Bence nagy örömmel húzgálta a nagynénit maga után, hogy a macskákat megmutathassa szegénynek.:))
Mindenesetre ő már megmarad, ez tuti; visszatért minden életkedve, éber és vidám. Azért még nagyon sokat csörömpöl -- azaz köhög --, szóval még ő sem százas. De jó úton vagyunk.
Azért a Szilvi betegségét tudtuk volna nélkülözni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése