2013. január 4., péntek

Reuma és gyros

Az Actonel Trio kombinátumot már 2-ával el kellett volna kezdenem filmtablettája szempontjából, csakhogy az már elfogyott (volna). Időpont dec. 24-ére lett volna esedékes, de akkor nyilvánvalóan a karácsony, újév és a közötte levő időszak nem volt alkalmas időpontkérésre, így január 4-ére kaptam. Másodikára már kaptam volna, de akkor meg én közöltem, hogy aznap estére jövök haza...
Így tehát 4-én 9.30 előtt 5 perccel már ott sorakoztam a sorszámkérők között, s két perc múlva fent is voltam a reumatológiai váróhelyen. Már megszoktam és türelmes vagyok, ráadásul nem várnak munkahajcsárok korbácsokkal, tehát mit is ugrálnék -- lényeg az, hogy 10.15-re már be is hívtak.
Ha nincs időpontja az embernek, az a probléma -- holott elvileg ennél a főorvosnál nem lenne szükséges, de próbáltam, és mindig probléma volt, úgyhogy inkább kérek időpontot; ezt javasolták a simább ügymenet szempontjából a recepción --, ha van, akkor úgysem dominál.
Újra megkaptam 3 havi receptet, és mivel 3,5 hónap nagy idő, a főorvos úr úgyis mindig elfelejti, ki vagyok, és újra megállapítja, hogy koromhoz képest azért ezek nagyon súlyos adatok, már ami a csontritkulásomat illeti. Rendben, végül is azér' vagyok itteg.

Lényeg, hogy Flami és Erika által végül is nem volt kihagyásom a gyógyszerben, lévén, hogy kaptam tőlük egy havi adagot! Ez hihetetlen még mindig számomra, és életem csodái közé sorolom...

Ezután elmentem pénzt levenni a bankban, valamint a postára, befizetni 4 csekkemet, melyek már megvoltak. Utána véremet adtam volna egy kiflis extra normál csípős gyrosért, úgyhogy elvitelre vettem egyet, hogy otthon jól befaljam...:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése