2010. augusztus 27., péntek

FLP - Dani

"Az Európai Önkéntes Szolgálat révén fiatalok önkéntes munkát végezhetnek egy másik országban, általában kettőtől tizenkét hónapig tartó időtartamban. Az önkéntes munkák széles körét kínálják a különböző résztvevő szervezetek, mindenki megtalálhatja az érdeklődésének leginkább megfelelő tevékenységet kulturális, környezetvédelmi, sport, média és különböző szociális területeken.
Az önkéntes szolgálat ideje alatt a fiatalok intenzív tanulási folyamatnak lesznek részesei, lehetőségük nyílik egy másik ország és kultúra megismerésére, és ezáltal önmaguk, személyiségük fejlesztésére. (Hátrányos helyzetű fiatalok rövidebb időtartamú önkéntes szolgálatot is vállalhatnak.)" (http://www.mobilitas.hu)

FLP = Fiatalok Lendületben Program keretében készült rocksulis kis csapat felvételei; nézzétek meg, szerintem kedvesek, fiatalok, jókedvűek, életvidámak!
A debreceni kisvasút kimegy a Hármashegyaljára - erdőspusztai kirándulóhely.
A felvételek tudtommal a helyi televízión is láthatók voltak, gondolom, reklám gyanánt.
Dani fiam az első videóban a 4-es csoportban balról az első. A 2. videóban csak a koncertfelvételen látszik, az egyik fiú piros pólóban. A harmadikban a vonaton a jobb hátsó gitáros a kémény előtt.:)





4 megjegyzés:

  1. Kellemes harmoniákban részesített dallamok és helyes srácok, főleg Dani.:-) Nekem nagyon tetszett mindhárom videó.

    VálaszTörlés
  2. Köszi.:) Én is meglepődtem, mikor először meghallottam, hogy jók ezek a srácok ezekkel az akár propagandazenékkel is...

    VálaszTörlés