2010. február 9., kedd

Fanyűvős Macskaklub


Nagyon kellemes macskás baráti találkozón vettem részt szombaton. Budapesten voltunk, törzshelyünkön, a Fanyűvőben.
15-en jelentünk meg, nagyon jól éreztük magunkat.

Vinnie rengeteg, csodaszép fotót mutatott az esküvőjükről, Ilditől saját készítésű, dekoratív, gyöngyfűzős technikával készült gyűrűkből kaptuk ajándékba azt, amelyet választottunk többen magunknak. Flamira rásóztuk Meoival az adóbevallásunkat a közben beérkezett adóigazolásokkal, és apró ajándékkal megköszöntem neki a Gourmet-fekvőke meglepetés-ajándékot.
Safi beszámolt a héten zajló tv-felvételéről, s közben találkoztunk olyan topiktársakkal - Mokával, aki közben kétgyermekes anyuka lett; valamint Sophie-val, férjével és fiukkal, Ricsivel - akikkel legutoljára már bizony elég régen, 3-3,5 éve.
Nagyon jókat beszélgettünk!

Bobi régi képeket hozott "sovány fiú" korából, ezeken nem győztünk ámulni. Hatalmasakat ettünk, söröztünk, üdítőztünk (ki mit), mi ketten Flamival belevágtunk egy kétszemélyes sasliktálba... nagyon finom volt, ám reménytelen vállalkozásnak tűnt teljesen befejezni, úgyhogy a maradékot elcsomagoltattuk...
Végignéztük, ahogy Safi férje és Vándor jóízűen eszegetik a lépcsőzetes desszertet, és Tibbével együtt 3-an voltunk (Meoival és velem), akik aktívan fotózgattunk.

Míg mi felszabadultan beszélgettünk, emlékezgettünk és ökörködtünk, addig Ricsi és Máté (Sophie-ék és Safiék kiskamasz fiai) jól eljátszogattak egy külön asztalnál.
Nem voltak összetolhatók az asztalok, ezért a vacsora időszakát kivéve mobil volt a társaság - jöttünk-mentünk kedvünkre.

Régen szerveztük már ezt az összejövetelt, most végre összejött, igen simán hál' istennek, bár 2 új topiktársunk nem jelent meg betegség és a havazás miatt, ám reméljük, ez hamarosan pótolható lesz.
Ahhoz képest, hogy ez a topik tulajdonképpen a nyár folyamán lett beindítva - bár szinte mindnyájan több éve ismerjük egymást máshonnan -, már ez a harmadik nagy talink. Találkoztunk Horányban, Vándor kerti bográcsolásos taliján; aztán Szentendrén, Vinnie esküvőjén, melyet sétával kötöttünk össze Tibbe tibetkéi kíséretében; valamint most.
Azért írom, hogy nagy, mert kisebb, 2-3-4 fős találkozók igen gyakran, szinte hetente vagy még sűrűbben zajlanak.
Ilyen kisebb összeállításokban szokunk kiállításokat nézni Meoival úgy, hogy Flami is velünk van, és/vagy Safi. Flami és Safi színházba járnak rendszeresen, Safi, Vándor és/vagy Bobi szakmai és egyéb privát randikon vesznek részt egymás közt.


De előfordul, hogy Meoi állít össze Flamiéknak egy vadiúj gépet, valamint, hogy én elmegyek arra a kutyakiállításra, ahol Tibbe versenyez a tibetkéivel, hogy lássam őket és más kutyusokat, illetve, hogy beszélgethessünk.
Jó ez. Kikapcsolódás a taposóból.
Remélem, sok ilyen lesz még...


























(Az első és az utolsó két kép Tibbe fotója.)

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jól sikerült! Én is örültem, hogy ennyi régi ismerős összejött!
    Biztos lesz még folytatás! :)

    VálaszTörlés
  2. Tényleg az volt... olyan jólesik visszaemlékezni.:)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó volt ez a tali, remélem, hamarosan megismételjük!!

    VálaszTörlés
  4. Igen, nekem is tetszett az a laza kötetlenség, felszabadultság, mely mindenkin látszott. Jó volt nagyon!:)

    VálaszTörlés