2010. február 16., kedd

Csau


Bolondulok a csau-csaukért. Évtizedek óta, ha kutyakiállításra megyek, mindig lesem őket, hátha elcsípem a csaus versenyeket.
Mikor még filmes gépem volt, rengeteget fotóztam csaukat - lehet őket, mert nagyon nyugodtak -, és ha kérdésemre, miszerint simogathatók-e, igent kaptam - legtöbbször igen, mert a csauk nagyon-nagyon barátságosak - a családtagok sokszor le is fotóztak velük, mert tudták, hogy imádom őket.
Olyan méltóságteljesek, mint az oroszlánok, masszívak, nagy, tunya macik; gazdáik és saját tapasztalatom szerint is nagyon barátságosak, kedvesek. Ha megfelelő környezetben laknék, nem cicákkal egy szűk panelben, biztosan lenne nekem is. És speciel akár most is, ugranék Milkáért...

Már egyszer megpróbáltam virtuálisan örökbe fogadni Babit, aki sajnos, meghalt, mielőtt támogatásom érvénybe léphetett volna... most itt van Milka, egy tökéletes csau. Őt örökbe fogadtam virtuálisan egy kis időre. Szívből remélem, hogy olyan gazdi fog beleszeretni, aki megérdemli...

Név: Milka
Nem: szuka
Született: 2008. 06. 01.
Bekerült: 2010. 01. 17.

Virtuális örökbefogadás:
Jelenlegi támogatója: Bűvössárkány

Milkát Budaörsön, az út széléről szedte össze egy család tavaly karácsony előtt, és kértek elhelyezésében segítséget. Nagyon jó indulatú, gyönyörű, formás, fajtatiszta, fiatal 1-1,5 éves csau-csau szuka.
Valószínűleg előző gazdája kidobta az autóból, mert az út szélén állt és várt. A mai napig is csak akkor jön ki az ólból, ha autóval megyünk a kennele elé.
Nagyon megviselte a gazda elvesztése, de maximálisan kedves az emberekkel, ezért biztosan szeretne ismét bízni az emberekben.
Olyan gazdik jelentkezését várjuk, akik a lakásba is beengedik, és kedvesek, türelmesek vele.

Milka oltva, ivartalanítva és chipezve keres gazdát.

(A barna színű szöveg és a fotók eredete: a Noé honlapja)


4 megjegyzés:

  1. Gyönyörű kutyus. Én is remélem, hogy jó gazdára talál majd!

    VálaszTörlés
  2. Igen, csodálatos szerintem is.:)

    VálaszTörlés
  3. A kutyusoknak is van "orrpuffancsuk"?:-))) Milkáét nagyon össze tudnám puszilgatni!!

    VálaszTörlés
  4. Tökéletes, szerintem is.:))
    Minél gazdagabban ráncolt a homloka, annál magasabban értékelhető egy kutyakiállításon. Ennek mindene megvan... és a színe is gyönyörű. És nagyon jó természetű kutyusok a csauk.
    El nem tudom képzelni, hogy lehetett őt kirakni????

    VálaszTörlés