2010. július 19., hétfő

Hosszú hétvége



Bár az időjárás kicsit sem könyörült meg, mégis nagyon szép hosszú hétvégét töltöttem Pesten.
Ahol lehetett, légkondi-menedékbe húzódtunk, ahol nem, ott megpróbáltuk túlélni, illetve más dolgokkal elterelni a figyelmet. Igazából csak azon drukkoltam, hogy rosszul ne legyek, némi enyhe fokú szíves rosszulléttől eltekintve nem volt semmi baj.
Köszönöm szépen a kedvesnek, hogy képes volt venni egy ventilátort bánya-hőmérsékletű, tető alatti lakásába, annak ellenére, hogy ő nem szokott hasonlót használni, mert zavarja. De addig nem zavarta, míg én ott voltam.:)) Ha otthon voltunk, ment éjjel-nappal.
Külön tökélyre fejlesztette az ajándékozást, mindennap kaptam valamiket, ez már jó ideje így megy, de mindig a legváratlanabb pillanatokban lep meg velük, neki fülig ér a szája, én meg csak tologatom az állam visszafele.
A három napon megkaptam egy 3 részes könyvsorozatot, valamint 10 db dvd-t... ebből 3 közös díszdobozban, a többi pedig másolt, de tokkal-vonóval (azaz dvd-tokkal, nyomtatott borítóval), úgyhogy én minőségben ezek között nem szoktam különbséget észlelni. De kaptam nagy facicát, hűtőmágnescicákat, apró féldrágakő cicát és oroszlánt, és nem utolsósorban közelgő névnapom gyanánt egy színes és egy fekete festékkazettát a nyomtatómba, mely csodával határos módon szinte egyidőben fogyott ki nálam, így pár hónapja nem nyomtatok - majdnem nyomtatóárban vannak ezek, de biztos tudja mindenki ezt a fajtát...
A középső napon macskás topiktalálkozónk volt Gyálon, erről majd külön blogban számolok be, egyelőre csak annyit, hogy nagyon jól éreztük magunkat. Harmadik nap már a pihegésé és némi számítógépes továbbképzésé volt, melynél ugyan észleltem magamon némi agypuhulást-tunyulást az iszonyatos hőségben, és idő sem volt elég, hogy több dologba komolyabban belemélyedjünk.

Mindenesetre a csütörtökön a bankomnál megigényelt internetbankos szerződésem műveletsorát kipróbáltuk és adminisztráltuk a tudnivalókat, ez is valami, mert én az elején borzasztóan bizonytalan és kicsit zilált vagyok ezekben a dolgokban. S hogy most már megy a dolog, az azóta már kiderült - sikerült egy noés átutalásom. Igaz, a végén kértem egy telefonos segítséget egy hiányzó nyolc számjegy miatt, de az is konkretizálódott.
Amikor még a talin "begyűjtött" és a múltkori pesti ottlétkor kapott és be nem fért ajándékaimat is összelegóztam, ugyanúgy néztem ki, mint idefelé jövet. Csak akkor én hoztam egy rahedli könyvemet elajándékozás céljából, és a kedvesnek szánt - az övéhez képest apró - ajándékokat.

4 megjegyzés:

  1. Remélem jól érezted végig magad! És nem voltak azok az ajándékok "aprók" egyáltalán! Sőt nagyon szépek és személyesek!

    VálaszTörlés
  2. :)) Igen, nagyon jó volt minden.:)

    VálaszTörlés
  3. Jó dolog az internetbank, nincs többé sorbanállás a postán.:)

    VálaszTörlés
  4. Igen! Mondjuk, töredékére csökken. Mert azért levél- és egyéb feladások, vételek, apróságok miatt csak muszáj lesz, de nekem, aki szinte mindennapos vendég voltam a postákon, mindenképpen nyereség lesz.

    VálaszTörlés