2012. június 16., szombat

Lánykérés (videó)

Egy videó, mely nagyon tetszett.:)
Egyedisége, vidámsága, ötletessége mellett akárhányszor nézem, mindig elhomályosul a látásom és elkezd esni az eső.:)
Felmerül bennem: egy ilyen műsor után elképzelhető nemet mondani? ;-)

"Hozzám jössz-e feleségül? A kérdést sokféleképpen fel lehet tenni, de ilyen eredeti megoldást csak ritkán látunk.
Szimplán csak letérdelni életünk választottja elé, és felnyitni előtte a gyűrűt tartalmazó dobozkát ma már több, mint snassz. A léc a YouTube-korban egyre magasabbra kerül, rendre születnek az izgalmasabbnál izgalmasabb lánykérési ötletek szerte a világon...

A legújabb jelentkező, egy portlandi színész, Isaac Lamb egy eddig még senki által ki nem próbált módját választotta a nagy pillanatnak. Szülei házába hívta barátnőjét ebédre, akit bátyja váratlanul beültetett egy terepjáró hátsó felébe, és a fejére adott egy fülhallgatót. Ami ezután következett, az a világ egyik legnagyszerűbb -- és a könnyzacskókat is próbára tevő -- lánykérése.
Bizony, a rokonok és barátok táncolva-forogva playbackelték el a talpig meglepett lánynak a házasság témájú dalt, sőt, akik nem tudtak jelen lenni az eseményen, azok laptopon át szálltak be a profin összerakott mutatványba. Nehéz lesz ezt bárkinek is überelnie, de egyébként nem muszáj, tisztelt uraim -- egy jó lánykérés legfontosabb kelléke úgysem más, mint a szerelem." (Forrás: www. nyugat.hu) 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése