2012. május 14., hétfő

Munka folytatódik

No, ennyi idő elteltével megkaptam a telefont: várnak a korrigált tördelt levonattal az E. kiadóban, elvihetem a következő munkafázisra.
Kissé összeszorul a gyomrom az idegességtől - meg van-e korrektúrázva korrektor és szerző által is (az én szempontomból magasan úgy lenne jó [2 in 1], ha már hurcolászni kell a melót), mert elvileg bennem a tördelés alatt végig ott élt a korrektor is, aki ugyanúgy nem tudta nem végezni el a munkát... még tudatosan sem, hogy figyelmeztettem magam sűrűn: az egy másik ember dolga és neki is maradjon. De ezer apróságot mégis kijavítottam, mert végül is érthető: ha a korrektor azokat is kijavítja, akkor nem látom majd fától az erdőt, úgy össze lesz firkálva a levonat, és elvégre gépileg ugyanúgy nekem kell kijavítanom...
Szóval nem hazudtoltam meg magam, javítottam egy csomót tördelés közben. Telefonon nem beszéltünk részleteket, és csak reményleni tudom, hogy nincs nagy gond, hiszen hónappal a kész tördelt után megjött a szerződés (egyedi megbízás, nem az én nevemen) is.
De ettől függetlenül nem én lennék én, ha nem aggódnék...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése