2011. május 13., péntek

Péntek 13.

Nagyszerű.
Írtam szerdán egy blogbejegyzést, nem kicsit. Egy új antológia megjelenéséről, melyben 9 verssel szerepelek. És lám, nyoma sincs. Igaz, hogy probléma volt a bloggeren, be sem lehetett pl. ma jelentkezni, tegnapelőtt óta nem tudom, mivel nem próbáltam. De a bejelentkezés próbája utáni magyar fordíttatás szerint azon vannak, hogy igyekeznek a hibát kijavítani, és az eltűnt blogbejegyzések állítólag visszaállnak. Míg összehoztam a bejegyzést, egymilliószor mentette automatikusan a rendszer. Fotóztam hozzá, melyet megszerkesztettem, a szöveget kifundáltam, a verseket egyenként kikerestem és bemásoltam, az antológiának megfelelő sorrendben. Színeztem, formáztam. És - ennyi volt?
Nos, ma, pénteken este sikerült bejelentkeznem, de a szerdai blogbejegyzésemnek egyelőre annyi. Kíváncsi vagyok, várjak még, hátha... vagy kezdjek hozzá újra??
Ráadásul annyira nem ismerem e rendszert, hogy hol lehetne írni a problémámról. És mi a garancia, hogy megszülöm újra a nem csekély bejegyzést, és nem tűnik el újra?

2 megjegyzés:

  1. A legjobb rendszerben is előfordulhat ilyen sajnos. Én várnék néhány napot. Már csak azért is mert ha sikerül a visszaállítás, akkor arra van esély, hogy az utána írt veszhet el, hisz egy régebbi állapotot állítanak vissza.

    VálaszTörlés
  2. Hát ez nem nagy vigasz. Az különösen jó, ha mondjuk, két hónap múlva fogják, és visszaállítják a régebbi állapotot... Legalább kapnánk valami jelzést, hogy na, paraszt, ez van, írd meg mégeccer. Vagy legalább én írhatnék, hogy jó, tudomásul veszem a jelen állapotot és ha tetszik, ha nem - ha akarom, bepótolom; de akkor most már ne piszkálják el.

    VálaszTörlés