2009. december 27., vasárnap

Noé - Gedeon

Beérkezett a virtuális örökbefogadásom anyagi alapja a Noéhoz Gedeon számára.
Ő is egyike, akire, ha gondolok, nehezen küzdöm le a torokszorítást, és akkor csak finoman körülírtam a jelenséget...:((

Róla már volt szó: akkor Flami utalt át számára egy összeget - mert bármennyit, bármikor lehet utalni, rengeteget számít bármilyen kis összegű utalás is. Gyűjtés indult neki, és a virtuális örökbefogadások száma is gyarapodik a leendő műtétjéhez, amihez csak drukkolni lehet, hogy eljusson odáig! Lázas és nagyon rossz állapotban van, először is a műtéthez kell felerősíteni...



Név: Gedeon
Nem: kan
Született: 2001. 07. 01.
Bekerült: 2009. 07. 02.

Virtuális örökbefogadás:
Jelenlegi támogatója: Bűvössárkány

Gedeont elütötték és cserbenhagyták - állatmentőnk ment ki érte lakossági bejelentés alapján a 17. ker. Zrínyi utcába. Az első vizsgálatokon kiderült, hogy jobb hátsó lábában combcsonttörés, jobb mellső lábában pedig többszörös alkartörés van. Július 2-án esett át az első műtéten, melynek során mellső lábát lemezelték meg. 3-án műtötték combcsonttörését.


Tudom, hogy már egyszer felraktam ezeket a híreket, csak emlékeztetőül:

Friss hírek 2009. 07. 15.: Gedeon rosszul bírja a ketrecnyugalmat, amikor csak teheti, mozogni próbál, ezért lábában, sajnos, kitörtek a csavarok és a rögzítés elhajlott. Egyelőre nem tudni, milyen mértékű a csontképződés, lesz-e szükség emiatt újabb, előre nem tervezett műtétre, de orvosaink remélik, hogy nem.
Friss infók róla 2009. 11. 19.: műtve lett, mindkét lábát lemezelni kellett. Jobb hátsó lábát nagyon fájlalta. Megröntgenezték, a vasak nem mozdultak el. A térde fáj (egy régebbi szalagszakadás következménye), nincs normális csontképződés még mindig, pedig 3 hónapja van benne a lemez. Jelenleg lázas és nagyon rosszul van, most műthetővé kell tennünk, ezért először felkészítjük a műtétre, aztán műteni kell a hátsó lábát (kérdéses, hogy térdszalagpótlás vagy lemezkiszedés is lesz-e). Ennek a műtétnek a várható költsége 35-40.000 Ft körül lesz. Aztán januárban pedig a mellső lábaiból kell kiszedni a lemezeket.
Kérjük, aki teheti, támogassa Gedeon műtéti költségeit és utókezelését!



Istenem, miért kell egy állatnak ennyit szenvednie? Tarts ki, Gedeon!

(Forrás: A fotók és a barna színű szövegrész a Noé honlapjáról.)

4 megjegyzés:

  1. Jaj... Ez borzalmas. Mennyit szenvedhet szegény állat!

    VálaszTörlés
  2. Igen, és ráadásul nem is fiatal. Remélem, műthető lesz szegény...:((

    VálaszTörlés
  3. Minden jót kívánok szegénykének, nagyon aranyos kutyus!!

    VálaszTörlés
  4. Te is támogattad - egy a kívánságunk!

    VálaszTörlés